moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

«Έχουμε προετοιμαστεί για δυνατές κούρσες»

«Έχουμε προετοιμαστεί για δυνατές κούρσες»

«Έχουμε προετοιμαστεί για δυνατές κούρσες»!

Στη Μασσαλία βρίσκονται από την Πέμπτη το πρωί οι τρεις κολυμβητές του Ολυμπιακού, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Καρπουζλής και Χρήστος Κατραντζής  οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο  «4ο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της Μεσογείου»  που ξεκινάει την Παρασκευή (6/3) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (8/3) και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (9/3) στις 19:00.
Κατά την αναχώρησή τους από το «Ελ. Βενιζέλος», νωρίς το πρωί της Πέμπτης και οι τρεις ερυθρόλευκοι δήλωσαν έτοιμοι για δυνατές κούρσες στο osfp.gr                                                                                                                 
Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών κολυμβητών του Ολυμπιακού:

Ο Στέφανος Δημητριάδης που θα αγωνιστεί στα 50, 100, 200μ πεταλούδα δήλωσε : «Ελπίζω ότι θα γίνουν καλές κούρσες. Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό όπως βλέπουμε από τις συμμετοχές. Θέλω να πετύχω ένα καλό χρόνο για μένα και να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Είναι πολύ θετικό ότι θα  βρω αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου και θα μπορέσω να συναγωνιστώ μαζί τους. Πάμε να μαζέψουμε πολύτιμες εμπειρίες ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος που είναι το καλοκαίρι».
Ο Γιάννης Καρπουζλής που θα λάβει μέρος στα 50, 100, 200μ πρόσθιο συμπλήρωσε από την πλευρά του ότι: «Δεν πήγα όσο καλά ήθελα στους Χειμερινούς αγώνες. Τώρα πάμε στη Μασσαλία, ένα μίτινγκ στο εξωτερικό που είναι πολύ δυνατό όπως βλέπουμε και από τις συμμετοχές. Πιστεύω ότι θα πάω καλύτερα από ότι στους τελευταίους αγώνες. Έχουμε προετοιμαστεί για δυνατές κούρσες και ελπίζουμε σε κάτι κάλο».

Ο Χρήστος Κατραντζής που θα συμμετάσχει στα 100, 200μ ελεύθερο, 100μ πεταλούδα τόνισε ότι: «Είναι αρκετά δύσκολη διοργάνωση. Είναι μέρος της προετοιμασίας για το Καζάν και αυτός ο αγώνας. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο και ελπίζουμε να είμαστε πιο βελτιωμένοι σε σχέση με την παρουσία στους χειμερινούς αγώνες. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Στην Ιρλανδία η ο Παγιαύλας
Τέλος ο Ισίδωρος Παγιαύλας από το τμήμα Masters της Κολύμβησης του Ολυμπιακού  αναχώρησε για την Ιρλανδία όπου θα πάρει μέρος στο LIMERICK MASTERS IRISH OPEN LONG COURSE CHAMPIONSHIPS στις 6 & 7 Μαρτίου.
Τα αγωνίσματα του ειναι: 200-400 ελεύθερο, 100-200 πρόσθιο, 100-200 πεταλούδα, 200 μικτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: