moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ετοιμος ο Ολυμπιακος ανακοινωθηκε η αποστολή για Κομοτηνή

Ετοιμος ο Ολυμπιακος ανακοινωθηκε η αποστολή για Κομοτηνή


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (7/3, 19:30) με τον Πανθρακικό. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Φουστέρ, αλλά και για λόγους τακτικής οι Μπενίτες, Διαμαντάκος, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης.
Το πρωί της Παρασκευής (6/3, 11:00) οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν κανονικά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/3, 19:30), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.


Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός προγράμματος λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο, ενώ θεραπεία έκανε και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ατομικό έκανε ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ενώ ο Γιώργος Στρέζος ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Και οι τέσσερις, έμειναν εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βίτορ Περέιρα έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς στην Κομοτηνή. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.

Ο Αλμπέρτο Μποτία επανέρχεται σε αποστολή και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά τις 17 Δεκεμβρίου 2014 και τον τραυματισμό του στο γόνατο, στο εντός έδρας ματς Πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Μάλιστα, ο Ισπανός στόπερ αναμένεται να βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα, στο πλάι του Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού για μία ακόμα φορά δείχνει πως δεν εμπιστεύεται τους Χόρχε Μπενίτες και Δημήτρη Διαμαντάκο, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην 20άδα που ανακοίνωσε ο 47άχρονος κόουτς, όπως και οι Τάσος Αυλωνίτης, Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης, έμφαση δόθηκε ιδιαίτερα στην τακτική, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ, επάνω στο δίτερμα, στην επιθετική και αμυντική τους λειτουργία, δίνοντας παράλληλα βάση στη δημιουργία ευκαιριών στην αντίπαλη εστία. Ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις, κατά τις οποίες δούλεψαν ξανά επάνω στην αμυντική και επιθετική τους συμπεριφορά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (6/3, 18:00) από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με προορισμό την Αλεξανδρούπολη. Από εκεί, στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: