moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Στη μάχη των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Στη μάχη των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο οι αθλητές της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού.
Πέντε αθλητές από την Ακαδημία Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού ρίχνονται το Σαββατοκύριακο στη μάχη των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων.


Ο λόγος για τους Σωκράτη Γιανούτσο, Βαγγέλη Μαλλιαρό από τους Παμπαίδες και τις Ελπίδα Οικονόμου, Ελενίτσα Κουκουτά και Βασιλεία Χάλαρη από τις Παγκορασίδες που θα αγωνιστούν με στόχο την πρόκριση στην τελικά φάση.

Στη διοργάνωση που διεξάγεται στην αίθουσα Πινγκ Πονγκ του Σ.Ε.Φ. και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (7/8)  θα λάβουν μέρος πάνω από 50 παιδιά και την πρόκριση στην τελική φάση θα εξασφαλίσουν επτά αγόρια από τους Παμπαίδες και πέντε Κορίτσια από τις Παγκορασίδες.

Λόγω της υψηλής θέσης τους στο Ranking List η Μαίρη Κουκουτού και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση, άνευ αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: