moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη με αναταράξεις στο ταξίδι λόγω καταιγίδων η αποστολή του Ολυμπιακού

 Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη  με αναταράξεις στο ταξίδι λόγω καταιγίδων η αποστολή του Ολυμπιακού(video)

Η αποστολή του Ολυμπιακού, συνοδευόμενη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έφτασε στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς κατευθύνθηκε προς την Κομοτηνή. Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκε η τοπική Ακαδημία των ερυθρολεύκων.
Να αναφέρουμε πως η πτήση ήταν περιπετειώδης, καθώς η κακοκαιρία δυσκόλεψε την κάθοδο του αεροπλάνου, επικράτησε ανησυχία, αλλά ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με επιτυχία και ασφάλεια.
Η αποστολής της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έφτασε στην Αλεξανδρούπολη με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Εκεί οι Πειραιώτες συνάντησαν βροχερό καιρό.
Την ομάδα ακολούθησε στην Αλεξανδρούπολη, για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από την Αλεξανδρούπολη, τα μέλη της οποίας αφού καλωσόρισαν τους ερυθρόλευκους, ακολούθως βγήκαν φωτογραφίες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον  Βίτορ Περέιρα, και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι κατευθύνθηκαν οδικώς προς την Κομοτηνή, καθώς το Σάββατο (7/3, 19:30) θα αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό.

To video της θερμης υποδοχης 

br />

Δεν υπάρχουν σχόλια: