moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

“Λουκέτο” σε σωματείο για ντοπινγκ έβαλε ο Υφ.Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής

 “Λουκέτο” σε σωματείο για ντοπινγκ έβαλε ο Υφ.Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής

Σε κατι τετοιες ενεργεις δεν θα μπορουσαμε να μην του δωσουμε συγχαρητηρια του Υφ.Αθλητισμου Στ.Κοντονη .
Μπορει να του ασκω κριτικη για καποιες ενεργειες αλλα εδω επειδη ειμαι σωστος και δικαιος θα του πω ..ΜΠΡΑΒΟ!
Και θα πρεπει να δημιουργηθει ειδικη λιστα για σωματεια,ομαδες συλογους η φυσικα προσωπα που ασχολουνται με τον αθλητισμο γενικωτερα και προαγουν το ντοπινγκ.
Θα θελαμε να γνωριζουμε ποιο σωματειο ηταν αυτο που εκανε την ντοπα.
Και παλι συγχαρητηρια κυριε Κοντονη.


“Λουκέτο” σε σωματείο έβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής! Εχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να πατάξει τη βία και το ντόπινγκ κι άρχισε να… τιμωρεί και τη φαρμακοδιέγερση! Προχώρησε στην ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης σωματείου καράτε, κατόπιν καταγγελίας γονέα νεαρής αθλήτριας ότι ο εν λόγω σύλλογος απασχολούσε προπονητή χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πως αυτός χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες στους νεαρούς αθλητές.
Επιπροσθέτως, ο κ. Κοντονής διέταξε να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Ομοσπονδίας καράτε και παρέπεμψε τον φάκελο στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στον Αθλητικό Εισαγγελέα για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί αναβολικών καθώς και παράνομη απασχόληση προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: