moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο Λιτόφτσενκο για τον Ολυμπιακο

Ο Λιτόφτσενκο για τον Ολυμπιακο

Στα σημεία που θα κριθεί ο αποψινός επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο αναφέρθηκε ο Γκενάντι Λιτόφτσενκο, μιλώντας στη SportDay. «Να πιέσει από την αρχή, αλλά με προσοχή»,τόνισε μεταξύ άλλων.

Λιτόφτσενκο: «Είναι δίκοπο μαχαίρι για τον Ολυμπιακό»
Την άποψή του για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο στην Ουκρανία, τον αποψινό επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη και γενικότερα για τους Πειραιώτες κατέθεσε ο Γκενάντι Λιτόφτσενκο, μιλώντας στη SportDay.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος στη SportDay Για το πρώτο παιχνίδι και τον σημερινό επαναληπτικό:

«Παρακολουθώ όσο μπορώ τον Ολυμπιακό. Οι συνθήκες τώρα είναι πολύ διαφορετικές από τότε που αγωνιζόμουν εγώ. Διαφορετικές προς το καλύτερο. Είναι πολύ καλύτερα. Και με τον κύριο Κόκκαλη και τώρα με τον κύριο Μαρινάκη. Είδα το πρώτο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός νομίζω ότι υπολόγισε περισσότερο την Ντνίπρο, άργησε να μπει στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούσε να την πιέσει περισσότερο γιατί είναι ανέτοιμη αυτήν την εποχή, από τη στιγμή που οι παίκτες της δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους».

Για τα προβλήματα που παρατήρησε στην άμυνα:

«Είδα αμυντικά προβλήματα που τα είδα και στα στιγμιότυπα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δείχνει να είναι σε κακή κατάσταση η άμυνα».

Για το πού θα κριθεί η πρόκριση απόψε:

«Στο Καραϊσκάκη θα είναι μοναδική η ατμόσφαιρα. Το έζησα στον αγώνα με τη Σαχτάρ πριν από χρόνια. Είχα έρθει και στον αγώνα της εθνικής Ουκρανίας. Ο Ολυμπιακός όμως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Να πιέσει από την αρχή, αλλά και να είναι πολύ προσεκτικός να μη δώσει χώρους στην Ντνίπρο, που έχει πολύ γρήγορους παίκτες όπως οι Ζoζούλια και Κονοπλιάνκα που μπορούν να σμπαραλιάσουν μία άμυνα. Ο εγκέφαλος της ομάδας είναι ο Ροτάν. Τους ξέρω καλά γιατί τους είχα στην Εθνική Ελπίδων. Επίσης, υπάρχει η κλάση του Κάλινιτς και του Σελέζνιοφ στην επίθεση. Και ο προπονητής, ο Μάρκεβιτς είναι πανέξυπνος, έμπειρος, όπου έχει πάει έχει δείξει έργο. Είναι σοβαρός, κατεβάζει τις ομάδες του σοβαρές στο γήπεδο. Η Ντνίπρο δεν θα συγχωρήσει λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού. Το κλειδί για τον Ολυμπιακό θα είναι να προηγηθεί. Αν γίνει το 1-0, τότε θα έχει πιθανότητες. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να είναι προσεκτικός, γιατί το να κυνηγάς ένα σκορ είναι και δίκοπο μαχαίρι».

Για τον παίκτη που του αρέσει περισσότερο από τον Ολυμπιακό:

«Τον ξέρω καλά από το πέρασμά του από τη Ρωσία. Μεγάλος παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: