moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2 (pics&video)

Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2 (pics&video)

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τη Ντίνπρο και σε συνδυασμό με την ήττα του στο Κίεβο (2-0) αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Άνοιξε το σκορ ο Μήτρογλου στο 14', αλλά οι Ουκρανοί ισοφάρισαν άμεσα (22'), γκολ το οποίο και δυσκόλεψε την προσπάθεια των Πειραιωτών. Λίγο πριν το τέλος του ματς σκόραραν οι Ντομίνγκες (90'πεν) και Κάλινιτς (92'). Κόστισαν στους Πειραιώτες τα τραγικά λάθη τους στην άμυνα.

Η παραταξη των ομαδων

Ο Βίτορ Περέιρα παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1 και τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα Πρωταθλήματος στην έδρα του Παναθηναϊκού (22/2, 2-1).
Οι Κασάμι, Αφελάι και Ντομίνγκες αντικατέστησαν τους Μανιάτη (τιμωρημένος), Ντοσεβί και Φορτούνη.
Την εστία υπερασπίστηκε ο Ρομπέρτο. Ο Ελαμπντελαουί κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας και ο Μαζουακού το αριστερό.
Οι Σαντάνα και Σιόβας αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι συνέθεσαν το δίδυμο στον κεντρικό άξονα του γηπέδου.
Ο Ντομίνγκες ήταν ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με την επίθεση, αγωνιζόμενος σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους δύο κεντρικού μέσους και πίσω από τον επιθετικό.
Ο Ντουρμάζ κάλυψε τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής και ο Αφελάι την αριστερή.
Ο Μήτρογλου ηγήθηκε της ερυθρόλευκης επίθεσης.

Ο Μίρον Μάρκεβιτς παρέταξε την Ντνίπρο με διάταξη 4-2-3-1.
Την εστία υπερασπίστηκε ο Μπόικο.
Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Φεντέτσκι, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εζίντιο.
Οι Κάνκαβα και Φεντορτσούκ αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων.
Ο Ματέους κάλυψε τη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Κονοπλιάνκα την αριστερή. Ο Ροτάν αγωνίστηκε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο των Ουκρανών, Ζοζούλια.

Ο αγώνας

Μπροστά σε περίπου 25.000 φιλάθλους του που ηρθαν στο Γεωργιος Καραισκακης με καταρακτωδη βροχη και χαλαζι, ο Ολυμπιακός κυνηγούσε ένα μικρό θαύμα.



 Ένα σκορ 2-0 δεν είναι και το πιο εύκολο να ανατρέπει, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Στο 2ο λεπτό ο Ντομίνγκες εκτέλεσε φάουλ με το δεξί, λίγο μπροστά από το ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής. Η κεφαλιά του Κασάμι εντός περιοχής δεν ανησύχησε τον Μπόικο, καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ, περνώντας δίπλα από το δεξί δοκάρι.


Ο κόσμος από το πρώτο λεπτό προσπάθησε να στηρίξει και να ενισχύσει την ομάδα, παρά τα δύο διαδοχικά αρνητικά αποτέλεσμα της ομάδας, που έπληξαν την ψυχολογία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά γλιστερός λόγω της δυνατής βροχής που είχε προηγηθεί και δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Στο 8' ο Ντουρμάζ, μετά την πλασαριστή εκτέλεση κόρνερ του Ντομίνγκες, σέντραρε από τα δεξιά με το δεξί, η μπάλα όμως πέρασε από όλους τους παίκτες. Κανείς ερυθρόλευκος δεν κατάφερε να πεταχτεί στην πορεία της μπάλας.
Οι Σαντάνα και Σιόβας ήταν οι δύο που θα μπορούσαν άμεσα να απειλήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την προβολή. Στο 10ο λεπτό ο Μήτρογλου έχασε απίστευτη ευκαιρία για να σκοράρει. Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Αφελάι, ο οποίος "άνοιξε" το παιχνίδι προς τα δεξιά με έξοχη πάσα. Ο Ντουρμάζ έγινε αποδέκτης της μπάλας και πάσαρε με τη μία στον Ντομίνγκες, ο οποίος σέντραρε παράλληλα από τα δεξιά της περιοχής. Ο Μήτρογλου, από το ύψος της μικρής περιοχής, πλάσαρε στην κίνηση με το αριστερό, αλλά ο Μπόικο απέκρουσε ενστικτωδώς. Για την κλάση του, αυτό το γκολ έπρεπε να το βάλει.


Στο 14', όμως, ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός δεν συγχώρησε! Και ο Ναός... πήρε φωτιά! Εκπληκτική και μοναδική κάθετη πάσα του Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος "έσπασε" την αντίπαλη άμυνα στο δύο. Ο Μήτρογλου πήρε παραμάζωμα τον Ντόουγκλας και με κίνηση "πίβοτ" βρέθηκε απέναντι στον Μπόικο. Με ψύχραιμο και υποδειγματικό αριστερό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και αριστερά έστειλε την μπάλα κάτω από το σώμα του Ουκρανού τερματοφύλακα και την μετέπειτα στα δίχτυα! Γκολ! 1-0 για τον Ολυμπιακό, με τον κορυφαίο σκόρερ του, ο οποίος έφτασε τα 15 γκολ και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην πρώτη θέση της λίστας με τους σκόρερ του Θρύλου στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.


Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ επιθετικός από το ξεκίνημα και κυνήγησε ένα γρήγορο γκολ. Ο Αφελάι ήταν δυναμικός και επιτέλους όπως πρέπει. Η Ντνίπρο είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να διαχειριστούν αυτό το προβάδισμα, καθώς το παιχνίδι είχε πολύ χρόνο ακόμα και ήθελαν τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ για να ισοφαρίσουν το σκορ της ήττας του, στην πρώτη αναμέτρηση επί ουκρανικού εδάφους. Στο 22', όμως, ήρθε η ψυχρολουσία. Η Ντνίπρο, στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Ολυμπιακού και στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Εζίντιο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Φεντέτσκι έπιασε την κεφαλιά, με τον Ρομπέρτο να αποκρούει εκπληκτικά και ενστικτωδώς σε πρώτο χρόνο. Στην επαναφορά, η μπάλα έφτασε ξανά στον Φεντέτσκι, ο οποίος με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν ανταποκρίθηκε με επάρκεια στη φάση, καθώς είναι ανεπίτρεπτη τέτοια χαλαρότητα σε αυτό το επίπεδο. Ο Φεντέτσκι ανενόχλητος πήρε δύο διαδοχικές κεφαλιές, χωρίς να αισθανθεί την πίεση από τους αντιπάλους του. Από μία στημένη φάση "πληγώθηκε" ο Ολυμπιακός, που ήθελε πλέον τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση.


Οι ερυθρόλευκοι υπέστησαν ένα σοκ, καθώς η Ντνίπρο ισοφάρισε χωρίς προηγουμένως να έχει απειλήσει την εστία του Ρομπέρτο. Χρόνος υπήρχε, αρκεί να το πίστευαν και οι ποδοσφαιριστές του Περέιρα ότι μπορούν να φτάσουν σε μία επική πρόκριση βάσει της εξέλιξης του επαναληπτικού. Ο Ολυμπιακός είχε μπει δυναμικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά αποσυντονίστηκε μετά το γκολ της ισοφάρισης. Στο 34' η Ντνίπρο απείλησε για το 2-1. Ο Κονοπλιάνκα έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά της περιοχής και σούταρε με το δεξί, αλλά ο Ρομπέρτο απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το σκορ στο 1-1, βγαίνοντας νικητής στο τετ α τετ με τον Ουκρανό εξτρέμ.

Στο 37' ο Ντομίνγκες εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Σαντάνα έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπόικο έδιωξε σε κόρνερ. Στο 39' ο Κονοπλιάνκα ελίχθηκε από τα αριστερά και έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Ελαμπντελαουί και να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, στη δεξιά γωνία της εστίας του Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρήκε κι αυτός την μπάλα μετά τον Ομάρ, κάνοντας μία ακόμα σωτήρια επέμβαση. Μετά την εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Τσεμπεριάτσκο βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά αιφνιδιάστηκε και δεν βρήκε καλά την μπάλα, με τον Ρομπέρτο να μπλοκάρει σταθερά. Στο 41' ο "Τσόρι" βρήκε ανοιχτό πεδίο και σούταρε με το δεξί από μακρινή απόσταση, με τον Μπόικο να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός είχε χάσει την ισορροπία του μετά το 1-1. Οι παίκτες του δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σωστά και με ηρεμία την μπάλα, ενώ στα μετόπισθεν οι ερυθρόλευκοι ήταν ευάλωτοι και δεν λειτουργούσαν σωστά και ομαδικά. Στο 45' ο "δαιμόνιος" Κονοπλιάνκα σούταρε με το δεξί εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ρομπέρτο. Έτσι, έληξε και το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στο 48' ο Ντουρμάζ δέχθηκε την εξαιρετική μακρινή μπαλιά από τον Αφελάι. Ελίχθηκε υπέροχα από τα δεξιά ο Σουηδός, περνώντας τον προσωπικό του αντίπαλο με έξοχη ντρίμπλα, αλλά το γύρισμα του επιχείρησε μέσα από την περιοχή δεν ήταν καλό και ο Μπόικο μπλόκαρε. Στο 51' ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ματέους έφυγε ταχύτατα στην κόντρα και ο Μιλιβόγιεβιτς ανέτρεψε τον αντίπαλο στο ύψος της μεσαίας γραμμής. Ο Σέρβος δεν μπορούσε να φτάσει την μπάλα και με μαρκάρισμα από πίσω κατευθείαν στα πόδια του Ματέους αντίκρισε σωστά την κόκκινη κάρτα από τον Ολλανδό διαιτητή, καθώς είχε πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο. Πλέον, ο Ολυμπιακός είχε να ανέβει ένα... βουνό.



Τα μαρκαρίσματα ήταν πολύ δυνατά εκατέρωθεν. Οι ερυθρόλευκοι έπαιζαν από το 51' με δέκα παίκτες. Ο "Τσόρι" είχε γυρίσει στον κεντρικό άξονα, στο πλάι του Κασάμι. Στο 62' ο Κάλινιτς πήρε τη θέση του Ζοζούλια.
Ο Ολυμπιακός, ακόμα να κάνει αλλαγή. Στο 65' ο Περέιρα έκανε διπλή αλλαγή, με τον Φορτούνη να αντικαθιστά τον Αφελάι και τον Ντοσεβί να παίρνει τη θέση του Ντουρμάζ. Οι Αφελάι και Ντουρμάζ αποδοκιμάστηκαν από μερίδα φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά.

Ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν το πίστευαν και αυτοί της Ντνίπρο δεν είχαν λόγο να ρισκάρουν. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.  Στο 73' ο Κάλινιτς έχασε ευκαιρία για να σκοράρει: κάθετη πάσα του Ματέους στον Κάλινιτς, ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη του Σιόβα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε το τάκλιν και βρήκε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Κάλινιτς. Ο Κροάτης επιθετικός πλάσαρε από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή και ο Ρομπέρτο έδιωξε σε κόρνερ. Στο 77' ο Μπρούνο Γκάμα αντικατέστησε τον Ματέους, ο οποίος πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, κλωτσώντας και μία πινακίδα που βρήκε μπροστά του, όντας εμφανώς εκνευρισμένος από την απόφαση του προπονητή του.

Στο 77' ο Κονοπλιάνκα εκτέλεσε φάουλ με το δεξί λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία. Στο 78' ο Ουκρανός εξτρέμ βρέθηκε στην περιοχή, σε θέση μέσα αριστερά, σουτάροντας με το δεξί, αλλά ο Ρομπέρτο έδιωξε την μπάλα με τις γροθιές. Στο 81' ο Μπρούνο Γκάμα σούταρε με το δεξί εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρομπέρτο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ντομίνγκες σέντραρε από τα δεξιά της περιοχής, ο Φεντορτσούκ παρενέβη στην πορεία της μπάλας με το κεφάλι και παραλίγο να στείλει την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Στο 83' ο Μαζουακού έβγαλε συστημένη σέντρα από τα αριστερά και ο Μήτρογλου αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Δεν τοποθέτησε καλά το σώμα του ο Έλληνας επιθετικός και δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Στο 87' ο Ελαμπντελαουί ελίχθηκε στην αντίπαλη περιοχή και βρέθηκε απέναντι στον Μπόικο, αλλά ο Τσεμπεριάτσκο πρόλαβε και έβαλε την κόντρα στο σουτ του Νορβηγού δεξιού μπακ. Ο Ντομίνγκες εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τον Μπόικο να διώχνει ενστικτωδώς. Έψαχνε το γκολ της νίκης ο Ολυμπιακός.


Στο 89' ο Ντομίνγκες ανατράπηκε από τον Φεντέτσκι εντός περιοχής και ο Ολλανδός διαιτητής υπέδειξε σωστά το πέναλτι. Ο "Τσόρι" ανέλαβε την εκτέλεση και με δεξί χτύπημα και ξεγέλασε τον Μπόικο, στέλνοντας εύκολα την μπάλα στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με 2-1. Στο 92', όμως, ο Κάλινιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, καθώς καλυπτόταν από Σαντάνα και Μαζουκού, και απέναντι στον Ρομπέρτο. Ο επιθετικός της Ντνίπρο πέρασε τον Ισπανό τερματοφύλακα και με αριστερό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Σε αυτό το σημείο ακούστηκε από τη Θύρα 7 το σύνθημα "αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό". Με τη λήξη της αναμέτρησης, είχαμε αποδοκιμασίες από μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού, ενώ ακούστηκε ξανά το σύνθημα "αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό".
 Η κριτική των παικτών
Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για την αγωνιστική τους εμφάνιση κόντρα στη Ντνίπρο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ρομπέρτο: Ο κορυφαίος  του αγώνα, προσπάθησε να αποτρέψει και το πρώτο γκολ της ουκρανικής ομάδας, αλλά μετά την πρώτη απόκρουση δεν βρέθηκε ένας αμυντικός να διώξει τη μπάλα. Έκανε πολλές σωτήριες  αποκρούσεις και δεν επέτρεψε στη Ντνίπρο να κερδίσει.

Ελαμπνταλαουί: Τα έδωσε όλα,  προωθήθηκε, κράτησε όσο μπορούσε την πλευρά του και δεν του έμεινε  γραμμάριο οξυγόνο στα πνευμόνια. Ήταν από τους  πιο φιλότιμους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μαζουακού: Δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα , τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και συνέχισε τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα.

Σαντάνα: Το γεγονός και μόνο ότι στη φάση του πρώτου γκολ έχασε και τις δυο κεφαλιές τον κατατάσσει στους παίκτες  που προκάλεσαν προβλήματα, αλλά σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός, αλλά  η συνολική λειτουργία της άμυνας.

Σιόβας: Κι αυτός τα ίδια, αφού οι Ουκρανοί, πήραν ουκ ολίγες φορές τις ψηλές σέντρες μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Κασάμι: Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, πάλεψε, κέρδισε μονομαχίες, κουβάλησε μπάλα και προσπάθησε να σώσει την κατάσταση. Από τους διακριθέντες.

Ντομίνγκες: ‘Έτρεχε  σαν παλαβός, έβγαλε  ασίστ στον Μήτρογλου στο 0-0, πάρε-βάλε, κέρδισε το πέναλτι, πέτυχε το γκολ και  ήταν ουσιαστικά μαζί με τον Κασάμι οι κουβαλητές της ομάδας.

Μιλιβόγεβιτς. Τραγικός, ιδιαίτερα στη φάση της αποβολής του, που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες. Μπορεί να έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ, αλλά η γενική εικόνα του ήταν κακή.

Αφελάι : Ξεκίνησε πολύ δυναμικά, έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μείνει από δυνάμεις και σωστά αντικαταστάθηκε. Δεν ήταν σίγουρα από τους υστερήσαντες του αγώνα.

Ντουρμάζ: Φλύαρος για άλλη μια φορά, έκανε λανθασμένες μεταβιβάσεις, δεν απείλησε, δεν διεμβόλισε, δεν έκανε σωστές σέντρες.

Μήτρογλου: Έκανε τα γκολ, αλλά έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες, στο 0-0 και στο 1-1, από αυτές που δεν χάνει ένα σωστό σεντερ φορ.

Φορτούνης:  Έκανε σωστές ενέργειες, απείλησε  με σουτ, έδωσε σωστές πάσες στο διάστημα που αγωνίσθηκε.

Ντοσεβί:  Δεν μπόρεσε να απειλήσει και παρότι ήταν πιο φρέσκος από τους υπόλοιπους παίκτες δεν βοήθησε καθόλου.

Η φάση που σημάδεψε το ματς:

Πάνω στον ενθουσιασμό, πάνω στην ορμή με την οποία μπήκε στο ματς και άνοιξε νωρίς το σκορ (14'), ο Ολυμπιακός δέχθηκε την ψυχρολουσία στο 22' και κάπου εκεί τελείωσε η ιστορία της πρόκρισης. Απαράδεκτη αντίδραση, στην πρώτη στημένη μπάλα που κέρδισε η Ντνίπρο στο ματς. Δεν γίνεται το δεξί μπακ της αντίπαλης ομάδας να παίρνει δύο διαδοχικές κεφαλιές και κανείς ερυθρόλευκος να μην τον μαρκάρει. Στο 51', οι Πειραιώτες έμειναν και με παίκτη λιγότερο, οπότε ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αντιδράσουν.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα: Παϊτίμ Κασάμι

Μέχρι το 90'+ έκανε τάκλιν στον αντίπαλο και έβαζε τα πόδια του στη φωτιά παρά την αρνητική τροπή που πήρε η αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό. Έτρεχε παντού, σε όλο το γήπεδο. Τέτοιους παίκτες θέλει ο σύλλογος ενόψει της νέας σεζόν.

Tι κρατάμε:

Το πρώτο εικοσάλεπτο του Ολυμπιακού άφησε υποσχέσεις για την ανατροπή του σκηνικού, αλλά μάταια. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με διάθεση, ορμή και επιθετικότητα στο ματς. Το γκολ της Ντνίπρο, στην πρώτη καλή στιγμή της στην αναμέτρηση (22'), "έκοψε τα πόδια" των γηπεδούχων. Από εκεί και πέρα, υπήρξαν στιγμές μέσα στο παιχνίδι, όπου κυριολεκτικά χάζευες με την απίστευτη ποιότητα του Ουκρανού εξτρέμ της Ντνίπρο, Εβγκέν Κονοπλιάνκα.

Τι δεν κρατάμε:

Την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στη φάση του 22', στο γκολ της ισοφάρισης των Ουκρανών. Οι ερυθρόλευκοι απλά κοιτούσαν τον σκόρερ να κάνει κεφαλιές προς τον Ρομπέρτο. Από εκεί και πέρα, και με τόσο χρόνο να απομένει, είναι απαράδεκτο ο Ολυμπιακός να ρίχνει λευκή πετσέτα.

Τα επίσημα στατιστικά της αναμέτρησης μεσα απο την επισημη σελιδα της UEFA


Το βίντεο με τα γολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα:



Η ταυτότητα της αναμέτρησης:


Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Χωρητικότητα: 33.334 θέσεις
Γκολ: 14' Μήτρογλου, 89' πέν. Ντομίνγκες (Ολυμπιακός) - 22' Φεντέτσκι, 92' Κάλινιτς (Ντνίπρο)
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουακού, Σαντάνα, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (65' Φορτούνης), Ντουρμάζ (65' Ντοσεβί), Ντομίνγκες, Κασάμι, Μήτρογλου.
Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Αυλωνίτης, Εντινγκά, Φορτούνης, Ντοσεβί, Διαμαντάκος, Μπενίτες.
Ντνίπρο (Μίρον Μάρκεβιτς): Μπόικο, Εζίντιο, Ντόουγκλας, Φεντέτσκι, Κάνκαβα, Τσεμπεριάτσκο, Φεντορτσούκ (84' Μπέζους), Ροτάν, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια (62' Κάλινιτς), Ματέους (77' Μπρούνο Γκάμα).
Αναπληρωματικοί: Σέλιχοβ, Λουτσκέβιτς, Σβάτοκ, Μπέζους, Μπρούνο Γκάμα, Σάχοβ, Κάλινιτς.
Διαιτητής: Ντάνι Μακέλιε (Ολλανδία)
Βοηθοί διαιτητές: Πάτρικ Λάνγκαμπ (Ολλανδία), Μάριο Ντικς (Ολλανδία)
Βοηθοί διαιτητές περιοχής: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία), (Ολλανδία)
Τέταρτος διαιτητής: Χέσελ Στέεγκστρα (Ολλανδία)
Παρατηρητής διαιτησίας: Ρούνε Πέντερσεν (Νορβηγία)
Κίτρινες κάρτες: 33' Ντουρμάζ, 53' Αφελάι, 54' Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), 43' Κάνκαβα, 50'  Φεντορτσούκ, 55' Ματέους, 89' Φεντέτσκι (Ντνίπρο)
Κόκκινες κάρτες: 51' Μιλιβόγιεβιτς (Ολυμπιακός, απευθείας κόκκινη κάρτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: