moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Champions League:Τα αποτελεσματα των προημιτελικων (pics&videos)

 Champions League:Τα αποτελεσματα των προημιτελικων (pics&videos)


Η Μονακό "τρέλανε" την Ευρώπη, καθώς νίκησε με 3-1 την Άρσεναλ στο Λονδίνο και βρίσκεται κοντά σε μία πολύ μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Η Μπάγερ νίκησε 1-0 την Ατλέτικο στο Λεβερκούζεν με το γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου και πάει στην Μαδρίτη για την ρεβάνς με πολλές ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά

Άρσεναλ - Μονακό 1-3


Σπουδαία εμφάνιση από τη Μονακό και μεγάλη νίκη με 3-1 στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ. Αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά η ομάδα του Ζαρντίμ (videos)
Η Μονακό "τρέλανε" την Ευρώπη, καθώς νίκησε με 3-1 την Άρσεναλ στο Λονδίνο και βρίσκεται κοντά σε μία πολύ μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

 

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ "έστησε" αριστουργηματικά την ομάδα του, με άψογη αμυντική λειτουργία και καταπληκτικές αντεπιθέσεις, έτσι πήρε αποτέλεσμα που χρήζει την ομάδα του φαβορί εν όψει της ρεβάνς στο "Λουι ΙΙ" σε τρεις εβδομάδες.
Βοήθησε φυσικά και η κακή εμφάνιση της Άρσεναλ και η αστοχία του Ζιρού, ενώ το εξαιρετικό γκολ του Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν έδωσε ελπίδες στους Άγγλους, όμως στο 94' ο Φερεϊρά-Καρασκό "χτύπησε" στην αντεπίθεση, έτσι η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ χρειάζεται νίκη με 3-0 στο Μονακό για να περάσει.


 

Σκόρερς: 91' Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν / 38' Κοντογκμπιά, 53' Μπερμπάτοφ, 94' Φερεϊρά-Καρασκό
Γήπεδο: "Άσμπαρτον Γκρόουβ", Λονδίνο
Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν (Γερμανία)
Έπρεπε να φτάσουμε στο 33ο λεπτό για την πρώτη καλή ευκαιρία, με τον Αλέξις Σάντσες να προσπαθεί με πλασέ μέσα από την περιοχή να "κρεμάσει" τον Σούμπασιτς, όμως αστόχησε, όπως και ο Ζοάο Μουτίνιο στην απέναντι εστία στο 35', στην πρώτη απειλητική στιγμή από τους Μονεγάσκους, αλλά και ο Ζιρού στο 37'.


Η Μονακό στο 38' "πάγωσε" το Λονδίνο, καθώς άνοιξε το σκορ με αρκετή δόση τύχης. Ο Ζοφρουά Κοντογκμπιά πήρε την μπάλα από τον Ζοάο Μοουτίνιο και σούταρε από μακριά με το αριστερό, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Μέρτεζακερ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Οσπίνα.
Είναι εντυπωσιακό πως αυτή ήταν και η μόνη τελική προσπάθεια εντός στόχου στο πρώτο 45άλεπτο, με την Άρσεναλ να έχει 5 τελικές προσπάθειες, αλλά όλες εκτός στόχου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Άρσεναλ πιο δραστήρια, να ασκεί πίεση, αλλά τον Ζιρού να αστοχεί στις ευκαιρίες που δημιουργούσαν οι Άγγλοι.
Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ όμως δεν ήταν άστοχος στο 53' και "εκτέλεσε" τον Οσπίνα στο τετ-α-τετ που βγήκε έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση από τα αριστερά και τον Μαρσιάλ να κάνει την ασίστ (0-2).
Πρώτη τελική εντός στόχου από την Άρσεναλ στο 57' με τον Σούμπασιτς να αποκρούει το σουτ του Αλέξις Σάντσες και τον Ζιρού εν συνεχεία να αστοχεί ξανά από πλεονεκτική θέση, έτσι λίγο αργότερα ο Βενγκέρ τον αντικατέστησε με τον Γουόλκοτ που αποθεώθηκε.


Έπειτα από εκπληκτική συνεργασία των Ντιράρ και Μοουτίνιο ο Μαρσιάλ λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 65' οι Λονδρέζοι είχαν διπλή ευκαιρία με Γουόλκοτ και Γουέλμπεκ.
Οι "κανονιέρηδες" στο 91' με εξαιρετικό πλασέ του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν μείωσαν σε 1-2, αλλά ο εφιάλτης συνεχίστηκε για αυτούς, καθώς ο Γιανίκ Φερεϊρά-Καρασκό στο 94' έφυγε από δεξιά στην αντεπίθεση και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Οσπίνα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Κοκελέν (68' Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν), Καθόρλα (81' Ροσίτσκι), Μεσούτ Εζίλ, Αλέξις Σάντσες, Γουέλμπεκ, Ζιρού (60' Γουόλκοτ).
ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Αλμαμί Τουρέ, Ουάλας, Αμπντενούρ, Ετσιετζίλε, Κοντογκμπιά, Φαμπίνιο, Ζοάο Μοουτίνιο, Ντιράρ (82' Κουρζαουά), Μαρσιάλ (84' Μπερνάρντο Σίλβα), Μπερμπάτοφ (75' Φερειρά-Καρασκό).

 
 

To video με τα γκολ

 

Λεβερκούζεν - Ατλέτικο 1-0

Η Μπάγερ νίκησε 1-0 την Ατλέτικο στο Λεβερκούζεν με το γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου και πάει στην Μαδρίτη για την ρεβάνς με πολλές ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά (videos)
Προβάδισμα πρόκρισης για την Μπάγερ, καθώς νίκησε 1-0 την Ατλέτικο στο Λεβερκούζεν χάρη στο γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου.
Η ομάδα του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της την τελευταία διετία, αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει αποτέλεσμα, αν δεν είχε ακυρωθεί λανθασμένα το γκολ του Τόρες στο 75'.
Οι "ροχιμπλάνκος" θα στερηθούν μάλιστα στην ρεβάνς της Μαδρίτης τον Τιάγκο Μέντες, καθώς στο 76' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

 

Αφού απείλησε ο Αντουάν Γκριεζμάν στο 9', ο στόπερ της Μπάγερ, Έμιρ Σπάχιτς, δύο φορές έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν στο 13' το σουτ του έδιωξε λίγο πριν την γραμμή ο Μάντζουκιτς και στο 26' όταν το δυνατό σουτ του Βόσνιου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μιγκέλ Άνχελ Μογιά.
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Λένο στις καθυστερήσεις να αποκρούει εντυπωσιακά το γυριστό σουτ Τιάγκο Μέντες από κοντά, ενώ λίγο νωρίτερα ο Σιμεόνε είχε κάνει δύο αλλαγές, αντικαθιστώντας τους Σικέιρα και Σαούλ Νίγκεθ, λόγω τραυματισμών.
Η έμπνευση του Καρίμ Μπελαραμπί έφερε το γκολ για τους γηπεδούχους  στο 57', καθώς ο Γερμανό-Μαροκινός "πάτησε" την μπάλα για τον Χακάν Τσαλχάνογλου και ο Τούρκος με εξαιρετική κίνηση και δυνατό σουτ από δεξιά στην περιοχή "εκτέλεσε" τον Μογιά, ανοίγοντας το σκορ.
Ο Φερνάντο Τόρες πέρασε στο ματς στο 64' και στο 75' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς η μπάλα νωρίτερα είχε περάσει την τελική γραμμή (όπως δείχνουν όμως τα replays κακώς ακυρώθηκε), ενώ στο 76' η Ατλέτικο έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τιάγκο Μέντες.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σπάχιτς, Ουεντέλ, Λαρς Μπέντερ (68' Ρόλφες), Γκονσάλο Κάστρο, Χακάν Τσαλχάνογλου, Μπελαραμπί, Σον Χέουνγκ-Μιν, Ντρμιτς (80' Κίσλινγκ).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα (38' Χεσούς Γκάμεθ), Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Αρντά Τουράν (64' Τόρες), Σαούλ Νίγκεθ (42' Ραούλ Γκαρθία), Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς.
*κόκκινη 76' Τιάγκο Μέντες

 Το video με τα γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: