moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Όλα καλά με Πρίντεζη παίζει με Μάλαγα

Όλα καλά με Πρίντεζη παίζει με Μάλαγα

Όλα καλά με Πρίντεζη στον Ολυμπιακό που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί με Μάλαγα, με στόχο την υπεράσπιση του ΣΕΦ. Εκτός ο Κατσίβελης που δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Έτσι παίζει με Μάλαγα ο Ολυμπιακός

 Σιγά μην το έχανε ο Πρίντεζης… Μπορεί χθες να εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω γαστρεντερίτιδας, ωστόσο ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο και την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Όπως όλα δείχνουν ο «Πριντ» θα βρίσκεται στην 12άδα των Πειραιωτών και έστω κι αν δεν παίξει στο… φουλ, αναμένεται να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του κόντρα στην Μάλαγα, με στόχο οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν νέο ροζ φύλλο αγώνα στο «σπίτι» τους και να συνεχίσουν με φόντο την πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Απών θα είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης. Σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης διότι ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις κι ως εκ τούτου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του. Όπως κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον νεοαποκτηθέντα, Μιχάλη Τσαϊρέλη, που κρίνεται ακόμα ανέτοιμος.

Νοκ-άουτ φυσικά είναι και οι μακροχρόνια απόντες Παπαπέτρου, Αγραβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: