moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Στο νοσοκομείο ο Πρίντεζης

Στο νοσοκομείο ο Πρίντεζης


Η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό με θέματα υγείας συνεχίζεται. Ο Γιώργος Πρίντεζης αισθάνθηκε την Τετάρτη έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι (εμετούς, διάρροια), έμεινε εκτός προπόνησης και πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, καθώς δεν ένιωθε καλά.

Οι γιατροί ανέφεραν πως ο 30χρονος πάουερ-φόργουορντ ταλαιπωρείται με ιογενή γαστρεντερίτιδα και του τοποθετήθηκαν οροί ώστε να βελτιωθεί σιγά-σιγά το πρόβλημα του, καθώς ο οργανισμός του δείχνει εξαντλημένος και θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.  Η παρουσία του στο παιχνίδι της Παρασκευής (27/2) χαρακτηρίζεται αμφίβολη, αλλά από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο αισιοδοξούν πως θα καταφέρει να βρεθεί στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση, βοηθώντας για όσο χρειαστεί.
Ο Δημήτρης Κατσίβελης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις κάτω από τα πλευρά, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και υπολογίζεται από τον κόουτς Σφαιρόπουλο για την αναμέτρηση κόντρα στη Μάλαγα.
Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος πρόσφατα αφαίρεσε τον γύψο από το αριστερό του χέρι, ξεκίνησε το ατομικό του πρόγραμμα κινησιοθεραπείας και ενδυνάμωσης και θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας σε περίπου δύο βδομάδες. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, προπονείται κανονικά μαζί με την ομάδα και είναι στο χέρι του προπονητικού-τιμ το πότε θα κρίνει σωστό να τον ενεργοποιήσει και πάλι στην αγωνιστική δράση.
Κατά τα άλλα, οι Πειραιώτες συνέχισαν κανονικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Παρασκευής (27/2, 21:45) κόντρα στη Μάλαγα στο ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια: