moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Yπουργε...εχεις χασει την μπαλλα!

Yπουργε...εχεις χασει την μπαλλα!

Δεν μας εφτανε που ανακοινωσε να διακοψει μονο την Super League για μια εβδομαδα ,μετρο που δεν χρησιμευει σε τιποτε για να ισωσει το πραγμα στην Ελλαδα χρειαζονται μια σειρα απο μετρα και χρονο να προσατμοστουν ΟΛΟΙ σε αυτα τα νεα μετρα που θα  μπουν.
Τωρα θελει να αποκλεισει και τις Ελληνικες ομαδες απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις.
Τι νομιζετε πως ειναι η UEFA κυριε Κοντονη? Η Super League? η τσιφλικι του εκαστοτε Υπουργου και της εκαστοτε Κυβερνησης?
Αντε και ζητησατε απο την UEFA να αποκλειστουν οι Ελληνικες ομαδες απο την Ευρωπη,μετα δεν ξαναμπαινουν...παει και τελειωσε .
Και για ποιες ομαδες μιλατε? Ομονος που συμετεχει και με αξιωσεις ειναι ο Ολυμπιακος και κανενας αλλος,μονο σε αυτον θα κανεις κακο οι αλλοι τι εχουν να χασουν για φετος τουλαχιστον.
Εμεις δεν θελουμε να αποκλειστει καμμια ομαδα απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις και ειδικα ο Ολυμπιακος.
Εχεις χασει την μπαλλα κυριε Κοντονη,σαρεσει δεν σαρεσει αυτη ειναι η αληθεια...
Ελπιζω να βρεθει καποιος να σε σκουντηξει να ξυπνησεις απο τον ληθαργο που εχεις πεσει τις τελευταιες ημερες,εκτος και αν δεν υπαρχει κανενας ληθαργος και λειτουργεις για τα συμφεροντα της αγαπημενης σου ομαδας τον Παναθηναικο ,εχουμε ολες τις ενδειξεις για να το πιστευουμε αυτο.
Ησουν συχνος πανελιστας της Δικης στο ΣΚΑΙ, προχτες πηγες στο ΣΚΑΙ, εισαι βαζελος ...τι αλλο πρεπει να δουμε δηλαδη?
Συμορφωσου γιατι ολοι αυτοι που πανε στα γηπεδα μετα θα βγουνε στους δρομους,και κοκκινοι και πρασινοι και γενικα ολοι οσοι θιγοντα απο την διακοπη της  Super League και της αποβολης απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις

Ιδου τι ειπε παλι ο κυριος Κοντονης...

Κοντονής: «Ας μείνουν κι εκτός Ευρώπης οι ομάδες»

Στα άκρα είναι αποφασισμένος να φτάσει ο Σταύρος Κοντονής για την πάταξη της βίας. «Δεν θα ολιγωρήσουμε στιγμή, ούτε θα δεχτούμε απειλές. Ας μείνουν και οι ελληνικές ομάδες εκτός Ευρώπης», τόνισε.

Κοντονής: «Ας μείνουν κι εκτός Ευρώπης οι ομάδες»
Ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να μείνουν οι ελληνικές ομάδες εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων άφησε ο Σταύρος Κοντονής, αν δεν υπάρξει συμμόρφωση με τις επιταγές της κυβέρνησης για την πάταξη της βίας. ‘’

«Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει», δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο. Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους», τόνισε.

Παράλληλα επανέλαβε πως το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν είναι επαρκές για την καταπολέμηση της βίας. «Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει. Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: