moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Ετοιμοι» για Super League

«Ετοιμοι» για Super League

Ακμαία συνεχίζει η τριάδα του βορρά για τα πλέι οφ! Ηρακλής, Λαμία (δύσκολα) και Ζάκυνθος πήραν νέα τρίποντα και παραμένουν στο... βάθρο. Το 3x3 ο Βέλιτς στον Ταύρο, έκαμψε την Καλλιθέα ο Αχαρναϊκός.
Προυποθεση βεβαια βασικη ειναι να μην διακοπει  δια παντος το Πρωταθλημα και θα ελεγα μαλιστα τι ναρθετε να κανετε εδω? Εκει πεφτει πιο λιγο ξυλο απο εδω...
Ας παμε ομως στα αγωνιστικα...

«Ντου» για Σούπερ Λίγκα!
Την προέλασή του (και με διαφορά 7 πόντων απ’ τον δεύτερο) συνεχίζει στη Football League ο Ηρακλής. Μπορεί να μην έβαλε πολλά, αλλά το τέρμα του Τσιλιανίδη ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη απέναντι στον «προβληματικό» Φωκικό (1-0) και να φέρει τον Γηραιό ακόμα πιο κοντά στο... κλείδωμα της πρωτιάς στον βόρειο όμιλο.
Κι όλα αυτά την ώρα που η Λαμία έστω και με δυσκολία, έστω και με πολύ κόπο έκαμπτε την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας (2-1). Κι εν πολλοίς τους τρεις βαθμούς (που κρατούν την ομάδα δεύτερη, κάτω απ’ τον Ηρακλή) τους οφείλει στα δύο γκολ του Γενγκά (5’, 82’ πεν.), αφού αυτό του Παναγιωτόπουλου δεν ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, που απλώς είχαν προσωρινά ισοφαρίσει. Τέλειωσαν, μάλιστα, το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φωτιά στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.Το ίδιο εντυπωσιακά κινήθηκε και η Ζάκυνθος. Οι νησιώτες με το «φτωχό» πλην τίμιο 1-0 κόντρα στον Εθνικό Σερρών (που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό) πήραν νέα νίκη «σπίτι» τους και παραμένουν στην τρίτη θέση, πάντα δεχόμενοι πίεση από Ολυμπιακό Βόλου (κυρίως) και ΑΕΛ.
Η «μεταμόρφωση» της Επισκοπής επί Βέλιτς συνεχίστηκε για ακόμα μια αγωνιστική. Οι Ρεθυμνιώτες πέρασαν απ’ τον Ταύρο με σκορ 1-0 (το γκολ ο Βιγιαφάνε), έκαναν το 3x3 στους τελευταίους αγώνες και αναπτέρωσαν… φουλ τις ελπίδες τους για παραμονή, την ώρα που η ομάδα του Βαζέχα βαδίζει ολοταχώς για την…. Γ’ Εθνική.
Μεγάλη… μάχη στο Μενίδι ανάμεσα σε Αχαρναϊκό και Καλλιθέα, με τους πράσινους εν τέλει να παίρνουν τη νίκη απέναντι σ’ αυτήν του Ελ Πάσο, με χρυσό σκόρερ τον Ιορδανίδη (1-0) και να αποσπώνται αυτών με πέντε βαθμούς (27 έναντι 22).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:
Νότιος όμιλος
ΑΕΚ-Παναχαϊκή 2-1
(35’ Πλατέλλας, 86’ Μάνταλος - 92’ Κυβελίδης)
Ηρακλής Ψαχνών-Ερμιονίδα 0-2
(2’ αυτ. Πατσατζόγλου, 15’ Ιασωνίδης)
Φωστήρας-Επισκοπή 0-1
(17’ Βιγιαφάνε)
Αχαρναϊκός-Καλλιθέα 1-0
(69’ Ιορδανίδης)
Πέμπτη 26/2
Χανιά-Άλιμος (15:00)
Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος (16:00)
Βόρειος όμιλος
Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
(5’, 82’ Γενγκά - 68’ Παναγιωτόπουλος)
Ζάκυνθος-Εθνικός Σερρών 1-0
(5’ Κρισμαρέβιτς)
Ηρακλής-Φωκικός 1-0
(29’ Τσιλιανίδης)
Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός 4-0
(14' Τριανταφυλλάκος, 19' Μπαλντοβαλίεφ, 48' Θέος, 93' Καρράς)
Τύρναβος-ΑΕΛ (18:00)
Πέμπτη 26/2
Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας (15:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: