moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Δηλωσεις Μάρκεβιτς: "Περιμένουμε εντελώς διαφορετικό τον Ολυμπιακό"

Δηλωσεις Μάρκεβιτς: "Περιμένουμε εντελώς διαφορετικό τον Ολυμπιακό"



Ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, επισήμανε πως περιμένει έναν εντελώς διαφορετικό Ολυμπιακό στη ρεβάνς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

 

Το απόγευμα της Τετάρτης (25/2), ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (26/2, 22:05), στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίρον Μάρκεβιτς: 

Ακούγονται τα ονόματα των Αζεβέντο και Παπούα για μεταγραφές. Ισχύουν;

"Δεν σκέφτομαι  αυτά τα θέματα τώρα, αλλά έχω στο μυαλό μου μόνο το αυριανό ματς".

Από το πρώτο παιχνίδι έχει περάσει μια εβδομάδα. Πιστεύεται ότι θα εμφανιστεί πιο δυνατή η Ντνίπρο;

"Το αυριανό παιχνίδι θα δείξει κατά πόσο είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα σε εμάς, ενώ περιμένουμε εντελώς διαφορετικό τον Ολυμπιακό, διότι παίζει πιο επιθετικά μέσα στην έδρα του".

Είχατε προκριθεί σε αυτό το γήπεδο με ντεζαβαντάζ ως προπονητής της Μέταλιστ. Με δεδομένο το υπέρ σας αποτέλεσμα στο πρώτο ματς περιμένετε ότι θα είναι πιο εύκολη η δουλειά σας αύριο;

"Σε εκείνο το ματς δεν είχαμε τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να επιτεθούμε. Τώρα μιλάμε για διαφορετική κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μπάλα στην μεσαία γραμμή και χωρίς να σκεφτόμαστε μόνο ότι πρέπει να προφυλάξουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του παίζει πολύ επιθετικά και εμείς δεν θα παίξουμε αμυντικά γιατί μπορεί να το πληρώσουμε".

"Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς"

Τους παίκτες της Ντνίπρο εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ουκρανός μέσος Βαλέρι Φεντορτσούκ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Βαλέρι Φεντορτσούκ:

Η Ντνίπρο παίζει όχι μόνο για την πόλη της, αλλά για όλη την Ουκρανία, Σας εμπνέει αυτό;

"Θα παίξουμε για ολόκληρη χώρα, νιώθουμε την υποστήριξη όλης της χώρας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να στηρίξουμε την Ουκρανία".

Είσαι λίγο καιρό στην ομάδα. Κατά πόσο έχεις προσαρμοστεί;

"Είναι αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καιρό στην ομάδα, αλλά προσπαθώ να εφαρμόσω τις εντολές του προπονητή και να μάθω καλύτερα τους συμπαίκτες μου".

Το αποτέλεσμα του πρώτο αγώνα σας γεμίζει με υπερβολική αυτοπεποίθηση;

"Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς. Θα παίξουμε αύριο για το αποτέλεσμα, χωρίς να σκεφτόμαστε αποκλειστικά τι έχει γίνει στην Ουκρανία".

Περιμένατε έτσι τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς;

"Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Μας περιμένει ένας δύσκολος επαναληπτικός".

Πόσο έτοιμοι ψυχολογικά είστε για να αντεπεξέλθετε στην πίεση από τον κόσμο, που θα αποτελέσει μεγάλο κίνητρο για τον Ολυμπιακό, καθώς προέρχεται από δύο ήττες;

"Καθένας προετοιμάζει ξεχωριστά τον εαυτό του στον ψυχολογικό τομέα. Ξέρουμε ότι θα είναι μεγάλη η στήριξη του κοινού προς τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στις συνθήκες που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε σε μια θερμή έδρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: