moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Για νίκη πρόκριση κόντρα στον ΑΟ Θήρας

Για νίκη πρόκριση κόντρα στον ΑΟ Θήρας

Την Τετάρτη (25/2) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Ρέντη (20:00) τον ΑΟ Θήρας με στόχο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Final 4. Νικολάκης: "Στο Κύπελλο δεν συγχωρούνται λάθη".
Η πρόκριση σε ένα ακόμα Final 4, είναι ο μοναδικός στόχος της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού η οποία την Τετάρτη φιλοξενεί στο Ρέντη τον ΑΟ Θήρας (20:00, ΝEΡΙΤ Plus).
Οι ερυθρόλευκες θέλουν μέσω του προημιτελικού με την ομάδα της Σαντορίνης να εξασφαλίσουν την παρουσία τους σε ένα ακόμα Final 4 για να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατακτούν διαδοχικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε τη Τρίτη (24/2) και άπαντες στην ομάδα δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη πρόκριση.

"Στο Κύπελλο δεν συγχωρούνται λάθη"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΟ Θήρας δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι το οποίο διαφέρει από όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος γιατί στο θεσμό του Κυπέλλου δεν συγχωρούνται λάθη. Σε αυτά τα παιχνίδια  πρέπει να δίνεις το μάξιμουμ και να είσαι πολύ σοβαρός γιατί είναι νοκ άουτ ματς και δεν υπάρχουν φαβορί.  Ο ΑΟ Θήρας είναι μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να πάρουμε το παιχνίδι και να πάμε στο Final 4".

Δεν υπάρχουν σχόλια: