moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)



 Μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Μάντσεστερ επί της Σίτι (1-2), με τον Μέσι να χάνει πέναλτι και μεγάλη ευκαιρία για το 1-3. Προβάδισμα για Γιουβέντους, 2-1 τη Ντόρτμουντ. Τα highlights των πρώτων αγώνων για τους "16" του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 1-2

Όπως και πέρσι στους "16", η Μπαρτσελόνα νίκησε (2-1) την Σίτι στο Μάντσεστερ και δύσκολα δεν θα προκριθεί στα προημιτελικά. Δύο γκολ ο Σουάρες, ο Μέσι στο 94' σε πέναλτι δε νίκησε τον Χαρτ
Με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 την Σίτι στο Μάντσεστερ, έτσι είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
 
Ο Ουρουγουανός πέτυχε και τα δύο γκολ των "μπλαουγκράνα", σκοράροντας για 3ο σερί ματς της διοργάνωσης, αλλά στο 94' ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 (πέναλτι και επαναφορά).
Οι Άγγλοι "ξύπνησαν" στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσαν με τον Αγκουέρο, αλλά ακολούθησε η αποβολή του Κλισί. Ο Χαρτ τους κράτησε ζωντανούς στην τελευταία φάση και τώρα πάνε στην Βαρκελώνη για το... θαύμα.
 
Θυμίζουμε πως και πέρσι στους "16" η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει στο Μάντσεστερ (0-2) στο πρώτο ματς, με τον Μέσι τότε να ευστοχεί σε πέναλτι, ενώ είχε νικήσει και στην ρεβάνς με 2-1 (τρεις νίκες δηλαδή σε ισάριθμα ματς με τους "πολίτες").

Σκoρερς: 69' Αγκουέρο / 16' και 30' Λουίς Σουάρες
Γήπεδο: "Σίτι οφ Μάντσεστερ", Μάντσεστερ
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)
ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερνάντο, Μίλνερ, Νασρί (62' Φερναντίνιο), Νταβίντ Σίλβα (78' Σανιά), Τζέκο (68' Μπονί), Αγκουέρο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες (75' Αντριάνο), Μαστσεράνο, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (71' Ματιέ), Ινιέστα, Νεϊμάρ (80' Πέδρο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.
*κόκκινη 73' Κλισί
**χαμένο πέναλτι 94' Μέσι (απόκρουση Χαρτ)

Γιουβέντους - Ντόρτμουντ 2-1
Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Ντόρτμουντ με σκόρερς τους Τέβες και Μοράτα, αποκτώντας προβάδσμα πρόκρισης, αλλά το γκολ του Ρόις δίνει πολλές ελπίδες στους Γερμανούς
 
Έχοντας κορυφαίους τους Κάρλος Τέβες και Άλβαρο Μοράτα, η Γιουβέντους νίκησε με 2-1 την Ντόρτμουντ στο Τορίνο, έτσι έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.
Το γκολ όμως του Μάρκο Ρόις, με το οποίο είχαν ισοφαρίσει οι Γερμανοί, τους δίνει πολλές ελπίδες εν όψει της ρεβάνς στο "Βέστφαλενσταντιον" σε 3 εβδομάδες, καθώς με 1-0 παίρνουν το... εισιτήριο για τους "8".



Σκόρερς: 13' Τέβες, 42' Μοράτα / 18' Ρόις
Γήπεδο: "Juventus Stadium", Τορίνο
Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία)
Με τους Κάρλος Τέβες και Άλβαρο Μοράτα πρωταγωνιστές, η Γιουβέντους προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Αργεντινός με το 4ο φετινό του γκολ στην διοργάνωση άνοιξε το σκορ στο 13' με κοντινό πλασέ, έπειτα από απόκρουση του Βάιντενφελερ σε σουτ του Μοράτα.
Ο Ισπανός έκανε το 2-1 στο 42', επίσης με κοντινό πλασέ, σε φάση που δημιούργησε ο Τέβες και την ασίστ έκανε ο Πογκμπά.
Ενδιάμεσα, η ομάδα του Τορίνο δεν είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς στο 18' ο Μάρκο Ρόις είχε ισοφαρίσει, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν, έπειτα από μεγάλο λάθος του Κιελίνι, ενώ στο 37' αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Αντρέα Πίρλο (όπως και ο Πίστσεκ για τους Γερμανούς).
Στο 46' ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αντικαταστάθηκε, ενώ το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν κακό, είχε δράση, είχε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, όμως αμφότερες ήταν πιο προσεκτικές. Η Γιουβέντους απλά προσπάθησε να διατηρήσει τη νίκη και η Ντόρτμουντ το σχετικά καλό αποτέλεσμα, καθώς με 1-0 στην Γερμανία θα προκριθεί.
 
Η καλύτερη φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν για την Γιουβέντους στο 86', με τον αντικαταστάτη του Πίρλο, τον Ρομπέρτο Περέιρα, να αστοχεί μέσα από την περιοχή (αριστερά) σε διαγώνιο σουτ.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Πίρλο (37' Ρομπέρτο Περέιρα), Πογκμπά, Μαρκίζιο, Βιντάλ (86' Παντοΐν), Τέβες (89' Κομάν), Μοράτα.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ (32' Γκίντερ), Παπασταθόπουλος (46' Κιρχ), Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκιουντογάν, Σαχίν, Μχιταριάν, Ροις, Ομπαμεγιάνγκ, Ιμόμπιλε (76' Μπλαστσικόβσκι).

Τα πρώτα ματς των "16":

Τρίτη (17/02)
Παρί Σεν-Ζερμέν - Τσέλσι 1-1
Σαχτάρ - Μπάγερν 0-0
Τετάρτη (18/02)
Σάλκε - Ρεάλ 0-2
Βασιλεία - Πόρτο 1-1
Τρίτη (24/02)
Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 1-2
Γιουβέντους - Ντόρτμουντ 2-1
Τετάρτη (25/02)
Λεβερκούζεν - Ατλέτικο
Άρσεναλ - Μονακό
*ώρα έναρξης 21:45 σε όλα τα ματς

Tα videos με τα highlights από τα ματς για τους "16" του Champions League,
 Γιουβέντους - Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα. Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 1-2 Γιουβέντους - Ντόρτμουντ 2-1


Την προηγούμενη εβδομάδα... 

Σάλκε - Ρεάλ 0-2 Βασιλεία - Πόρτο 1-1 Παρί Σεν-Ζερμέν - Τσέλσι 1-1 Σαχτάρ - Μπάγερν 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: