moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Eσυ εισαι στον κοσμο σου νταβαριτς....

Eσυ εισαι στον κοσμο σου νταβαριτς....


Ρε παιδια...που ηταν αυτος? ειλικρινα τον ειχα ξεχασει..ειναι λεει εκτος Ελλαδος.
Πταχτηκε σαν να μην πω τι...και ειπε...
Να τελειωνουμε με τον καρκινο..και να πανε ολοι οι ιδιοκτητες στον Πρωθυπουργο...
Ρε Ιβαν..μιλας κι εσυ ανυπαρκτε προεδρε  του Παοκ? Τραβα ρε αγορι μου να πληρωσεις πρωτα αυτα που χρωσταει ο Παοκ απο τις προηγουμενες μεγαλες...διοικησεις του.
Που μας βγηκες να μας πεις για καρκινο..
Εσυ μαζι με τα αλλα τρια τσιρακια του ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σπειρατε αυτον τον καρκινο,και τωρα θεριζετε την σοδεια...ησουν τυχερος που δεν ησουν και συ στην συνεδριαση της Super League ,γιατι στην τελικη την πληρωσε μονο αυτος που για κανα χαρτζηλικι εχει βγει μπροστινος ο Κωνσταντινου...αμα του εκοβε δεν θα αναλαμβανε αυτην την θεση στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...κι εφαγε την μπουνια...αλλος επρεπε να τις φαει για οσα εχει κανει και εχει πει και οχι ο Κωνσταντινου,αλλα ας προσεχε... αλλα επαναλαμβανω δεν συμφωνω με οτι συμβαινει...αλλα η δραση φερνει αντιδραση.
Εσυ δεν ησουν που εβγαινε αγκαλιτσα με τον Αλαφουζο στον αγωνιστικο χωρο? εσυ δεν εκανες κρυφες συναντησεις με τον Αλαφουζο και τον Τιγρη?
 
Βγηκες τωρα κι εσυ να μας το παιξεις αμεμπτος και ηθικος? για ποιο πραγμα για τις φιλοξενιες του Ολυμπιακου στην Τουμπα?
Επισης..να παενε οι ιδιοκτητες των ομαδω στον Πρωθυπουργο να κανουν τι ρε Ιβαν?
Τι δουλεια εχουν? Αποτι θυμαμαι πριν τις εκλογες ειχε κανει μυστικη συναντηση με τον Σαμαρα το φιλαρακι σου ο Αλαφουζος...
Ο Υπουργος Αθλητισμου ειναι αρμοδιος για το θεμα και αυτος πηγε πριν παρει την λαθος αποφαση που πηρε για την διακοπη του Πρωταληματων,και οπως εχω ξαναγραψει,οπως ολες οι προηγουμενες διακοπες εκαναν κακο στον πρωτοπορο...τον Ολυμπιακο και κανεναν αλλον.
Αντε λοιπον πιες καμμια βοτκα να στανιαρεις νταβαριτς...και ασε..μην μας πεταγεσαι να μας λες για καρκινους και αηδιες..οι καρκινοι στον Ελληνικο Αθλητισμο εισαστε..εσυ και τα αλλα τσιρακια ,τα media  σας οι πολιτικοι ολων των Κυβερνησεων και τα θεσμικα τους οργανα..
Αντε στο καλο να μην σου πω και τιποτε αλλο...
Ιδου τι ειπε ο..Ιβαν

Πρόταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για συνάντηση των ιδιοκτητών με τον Πρωθυπουργό

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται εκτός Ελλάδας, ωστόσο ενημερώνεται για όλα όσα γίνονται εδώ. Και προφανώς έμαθε για την επεισοδιακή χθεσινή συνάντηση στην Λίγκα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας, προτείνει να γίνει συνάντηση των ιδιοκτητών με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα!
Αναλυτικά ο Σαββίδης στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής: «Πρέπει να τελειώνουμε μ΄αυτό τον “καρκίνο” που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε προσπαθήσει και με προτάσεις και με την απειλή ακραίων αντιδράσεων να κάνουμε την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σ΄ ένα σπουδαίο κοινωνικό αγαθό όπως είναι το ποδόσφαιρο και να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι στην διαφθορά, τη διαπλοκή, την ανισονομία, απέναντι σε όλα όσα προκαλούν την οπαδική βία.
Κι αφού η απόφαση φαίνεται πως υπάρχει, πρέπει να γίνει μια συνάντηση των ιδιοκτητών και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ώστε να δεσμευθούμε όλοι πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα ποδόσφαιρο καθαρό και έντιμο, που δεν θα προκαλεί και δεν θα υποθάλπτει πυρήνες βίας. Και τότε θα δούμε ποιός πραγματικά ενδιαφέρεται και επενδύει για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και ποιός απλά ενδιαφέρεται να προασπίσει τα μικροσυμφέροντά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: