moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Mπραβο Ζντιέλαρ...

Mπραβο Ζντιέλαρ...

Τεράστια κίνηση του Ζντιέλαρ
Μπορεί να διανύει μόλις το 20ο έτος της ηλικίας του ο Σάσα Ζντιέλαρ, αλλά δείχνει να είναι αρκετά ώριμος όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και στον χαρακτήρα του.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων με την εθνική Σερβίας, έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τον συμπατριώτη του Στραχίνια Αντρέγιτς ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μπέογκραντ, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας και του χάρισε μία φανέλα. Ο 15χρονος ασθενής είχε εκφράσει την επιθυμία του να γνωρίσει από κοντά τον Σέρβο ποδοσφαιριστή και ο μικρός ανταποκρίθηκε:
«Δεν ήξερα τον Στραχίνια από πριν, αλλά μόλις μου μετέφεραν ότι θέλει να με δει δεν το σκέφτηκα καθόλου.
 Ήρθα να τον επισκεφθώ και να τον γνωρίσω. Του χάρισα μια φανέλα και την επόμενη φορά που θα έρθω σίγουρα θα το φέρω και άλλα δώρα.
Είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω σε οποιαδήποτε ανθρωπιστική δράση και θα το κάνω με χαρά».
Παράλληλα, ο Ζντιέλαρ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, τονίζοντας: «Τι άλλο μπορώ να πω, εκτός από το ότι πιστεύω ότι μπορώ να βρω μια θέση στην ομάδα. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω. Περιμένω ότι θα είναι μια εξαντλητική περίοδος προετοιμασίας και θα γνωρίσω καινούρια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: