moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Εν αναμονη των εξελιξεων για τις μεταγραφες


 Οπως εχω ξαναγραψει...οι πολιτικες εξελιξεις θα καθυστερουσαν τις μεταγραφικες κινησεις οχι μονο του ΟΛυμπιακου αλλα και ολων των ομαδων.
Η κατασταση της χωρας θα καθυστερησει τις μεταγραφες ολων των ομαδωνΜε εγγυητη για την συνεχεια τον προεδρο του Ολυμπιακου Βαγγελη Μαρινακη  συνεχιζει να ονειρευεται ο Ολυμπιακος.


Στην ομάδα του Ολυμπιακού  έχουν κάνει ηδη τις κινήσεις και τις επαφές τους τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα μεταγραφικά και ένα από τα ονόματα που «παίζουν» πάρα πολύ δυνατά, είναι του Κέβιν Μιραλάς, του Βέλγου παικταρά που έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων από το πέρασμά του από την Ελλάδα.Εδώ και μερικές ημέρες, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους Άγγλους και φαίνεται ότι μεγάλο ρόλο για την υπόθεση, θα παίξουν οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Σε καλό δρόμο του Μιραλάς

Ο δρόμος είναι ανοικτός για την έλευση του Βέλγου παικταρά και πλέον, αυτό που θα προσπαθήσει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός, είναι να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη από την Έβερτον, αρκεί η αγγλική ομάδα να μην ξεφύγει στο οικονομικό σκέλος.
Ηδη αποκτηθηκαν και αλλοι ποδοσφαιριστες αναμενεται την Τριτη στην Ελλαδα και ο Σιλβα μετα την λυση του συμβολαιου του με την Σπορτινγκ.
Ολα ειναι σε κανονικη τροχια στον Ολυμπιακο λοιπον,και ειναι θεμα 48 ωρων για να γινουν και οι επομενες προσθηκες και να ξεκινησει την προετοιμασια της η ομαδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: