moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ξεκαθαρίζει για Ξανθόπουλο και Ολυμπιακό

Ξεκαθαρίζει για Ξανθόπουλο και Ολυμπιακό

 Ξεκαθαρίζει για Ξανθόπουλο και Ολυμπιακό
Γνωστός θα γίνει άμεσα ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βασίλη Ξανθόπουλου. Ο 31χρονος γκαρντ έχει προτάσεις από Άρη και Ρέθυμνο, αλλά για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.
Την ώρα που ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση παίκτη το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση στα γκαρντ, δουλεύει παράλληλα και την προσθήκη ενός ακόμα χειριστή της μπάλας που θα παίξει τον ρόλο του πέμπτου στο rotation. Όπως έχει γίνει γνωστό, πρώτος στη σχετική λίστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο 31χρονος γκαρντ, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Πανιώνιο έχοντας μέσο όρο 6,8 πόντους και 5,3 ασίστ, έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» και ίσως εντός της ημέρας υπάρξει η καθοριστική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ξανθόπουλος, φυσικά και ενδιαφέρεται για την προοπτική να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (ήταν μέλος των ακαδημιών του) αλλά επιθυμεί παράλληλα να ξεκαθαρίσει άμεσα το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δελεαστικές προτάσεις από Άρη και Ρέθυμνο που τον πιέζουν να αποφασίσει και λογικά το αργότερο μέχρι αύριο-μεθαύριο θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: