moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ζντιέλαρ:«Με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω...»

Ζντιέλαρ:«Με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω...»

«Με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω...»
Η φετινή χρονιά που ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να γίνει ακόμα περισσότερη προσπάθεια και σκληρή δουλειά, ούτως ώστε να επιτευχθούν οι εγχώριοι στόχοι και να γίνει ακόμα μια ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Όπως είναι φυσικό και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, είναι πανέτοιμοι να δουλέψουν πολύ και να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα να πετύχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εμφανίζεται πανέτοιμος να δουλέψει και να δείξει τις ικανότητές του, είναι και ο Ζντιέλαρ.
Ο νεαρός Σέρβος, ο οποίος πριν λίγο διάστημα κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο U20, είναι αποφασισμένος να πετύχει με τον Ολυμπιακό και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.
Είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός, αφού αν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τόση όρεξη για δουλειά, οι νίκες και οι επιτυχίες είναι δεδομένες.
Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:
«Τι άλλο μπορώ να πω, εκτός από το ότι πιστεύω ότι μπορώ να βρω μια θέση στην ομάδα. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω. Περιμένω ότι θα είναι μια εξαντλητική περίοδος προετοιμασίας και θα γνωρίσω καινούρια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: