moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Εμπειρίες και θετική παρουσία στο Λονδίνο

Εμπειρίες και θετική παρουσία στο Λονδίνο

Εμπειρίες και θετική παρουσία στο Λονδίνο!
Ο ερυθρόλευκος Διονύσης Αγγελόπουλος, και το υπόλοιπο πλήρωμα της ασημένιας πρωταθλήτριας Ευρώπης, τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου των ανδρών, έλαβαν μέρος στην Stewards' Challenge Cup της Βασιλικής Ρεγκάτας του Henley, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο, με την συμμετοχή σπουδαίων πληρωμάτων από όλο τον κόσμο. 

Το σύστημα διεξαγωγής της ρεγκάτας του Χένλεϊ είναι αυτό της «μονομαχίας», ένα σκάφος δηλαδή εναντίον ενός άλλου και ο νικητής περνάει στον επόμενο γύρο. Το ελληνικό πλήρωμα, αποτελούμενο από τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Διονύση Αγγελόπουλο και Γιάννη Τσίλη, πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στην βρετανική τετράκωπο, με τους Scott Durant, Tom Ransley, Alan Sinclair and Nathaniel Reilly, από την οποία είχαν πολύ μικρή διαφορά, με χρόνο για τους νικητές 6:49.

Ο Έφορος τους εύχεται κουράγιο και δύναμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα με σκοπό την πρόκριση τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο προπονητής του τμήματος Λίβανος Τάκης επικοινώνησε αμέσως με τον ερυθρόλευκο κωπηλάτη τον συνεχάρη με τη σειρά του. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει στο τμήμα και τα τρία αδέρφια Αγγελόπουλους οι οποίοι είναι όλοι πρωταθλητές. Ενδεικτικά η Αθήνα Αγγελόπουλου είναι αργυρή Ολυμπιονίκης Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: