moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Με «ερυθρόλευκο» σκόρερ

Με «ερυθρόλευκο» σκόρερ

Με «ερυθρόλευκο» σκόρερ!
Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της η εθνική Νέων για το Euro 2015 το οποίο πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρεμιέρα των ομίλων της τελικής φάσης της διοργάνωσης, νίκησε με 2-0 την Ουκρανία σε ματς που έγινε στη Βέροια.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Ορφανίδης μετά από πάσα του Κουλούρη, ενώ στο 76ο λεπτό η Εθνική «κλείδωσε» τη νίκη!

 Με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Καραχάλιο, να είναι ο σκόρερ του 2-0 για την Ελλάδα!
Ο Καραχάλιος αγωνίστηκε ως βασικός και «έβγαλε» όλο το 90λεπτο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μανώλη Σάλιακα. Αντιθέτως, ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας, ενώ λίγο πριν το τέλος του αγώνα μπήκε επίσης ως αλλαγή και ο Νίκος Βέργος.
ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσελεπίδης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Ορφανίδης, Πόζογλου (46’ Μαρκοπουλιότης), Κουλούρης (89’ Βέργος), Κυνηγόπουλος (46’ Τσιμίκας).
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σολντατένκο, Ματβιγένκο, Κιρικάντσεφ, Λούτσκεβιτς (70’ Τσιγκάνκοφ), Λούκγιαντσουκ, Ζιντσένκο, Μικχαλιτσένκο, Κοβαλένκο, Κλοτς (70’ Ζουμπκόφ), Μπόριατσουκ (46’ Αρένταρουκ), Μπεσεντίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: