moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Άνοιξε ο δρόμος για Μάρκο Σίλβα,ερχεται την Τριτη

Άνοιξε ο δρόμος για Μάρκο Σίλβα,ερχεται την Τριτη

Ξεπεράστηκε ο... σκόπελος για να πιάσει και επίσημα λιμάνι! Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Μάρκο Σίλβα κι ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να γίνει και τυπικά κόουτς του Ολυμπιακού.

Άνοιξε ο δρόμος για Μάρκο Σίλβα!
Εδώ και καιρό ο Πορτογάλος προσπαθούσε να βρει τη χρυσή τομή με την διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το διαζύγιο και τελικά τα κατάφερε...
Τα «λιοντάρια» ανακοίνωσαν και επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον νεαρό κόουτς και ως εκ τούτου άνοιξε ο δρόμος για να πιάσει λιμάνι Ο 38χρονος προπονητής αναμένεται, λοιπόν, τα προσεχή 24ώρα στην Ελλάδα, προκειμένου σε πρώτη φάση να ανακοινωθεί η πρόσληψή τους απ' τους νταμπλούχους Ελλάδας (που έχουν ενημερώσει πως την Δευτέρα θα 'ναι στην χώρα μας για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς) και στη συνέχεια να σηκώσει μανίκια.
Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Μάρκο Σίλβα, αποχώρησαν απ' την Σπόρτινγκ και οι βοηθοί του, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον ακολουθήσουν στον ερυθρόλευκο πάγκο.

 Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε χθες με τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων είχε ενημερώσει για την εξέλιξη και είχε κάνει γνωστό και το «πότε» θα έρθει στην Αθήνα. «Έρχομαι την Τρίτη», ήταν τα λόγια του Μάρκο Σίλβα.

Πλέον, σήμερα, ουσιαστικά αρχίζει η νέα σεζόν για την ομάδα με τους παίκτες να περνούν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν από γκρουπ για να γίνει καλύτερα η δουλειά.

Τελευταίοι θα περάσουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: