moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ελευθερος ο Μιραλας και η Τζενοα που ακομα χρωσταει για τον Φετφα

Ελευθερος ο Μιραλας και η Τζενοα που ακομα χρωσταει για τον Φετφα

Και τα δυο περιστατικα ειναι αληθινα και ισχυουν αλλα επειδη εμεις δεν θελουμε να μπερδευουμε τον κοσμο του Ολυμπιακου επισημαινουμε οτι απλα κοιταμε αυτες τις δυο περιπτωσεις που ειναι ηδη αληθινες και σεναριολογουμε για την ενισχυση του Ολυμπιακου που ομως ειναι σιγουρο οτι θα γινει την επομενη σεζον.
Και κοιταμε αυτα τα σεναρια ξεχωριστα με βαση παντα τα γεγονοτα και σκεφτομαστε...θα ηταν λυσεις για τον Ολυμπιακο και τον σχεδιασμο του στην νεα περιοδο?
Αυτο βεβαια δεν μπορουμε να τπο απαντησουμε εμεις ουτε τα...media αλλα ο προπονητης της ομαδας και ο Προεδρος της.
Εμεις απλα περιμενουμε... 
Ας παμε ομως στα αληθινα αυτα γεγονοτα...
Ο Μιραλάς τα έχει "σπάσει" με την Έβερτον, θέλει να φύγει από την ομάδα και να παίξει σε σύλλογο που θα αγωνίζεται στο Champions League. 
Ο ατζέντης του μίλησε με Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας πως ο Βέλγος εξτρέμ είναι "ζεστός" στο να επιστρέψει στον Πειραιά ρίχνοντας ακόμη και τις ετήσιες αποδοχές του, τονίζοντας τους πως ο ποδοσφαιριστής έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στους ερυθρόλευκους
Ο Κέβιν Μιραλάς έχει κακές σχέσεις με τον προπονητή της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο Βέλγος εξτρέμ τα έχει "σπάσει" με τον αγγλικό σύλλογο, ενώ είναι δυσαρεστημένος και από το γεγονός πως έχει χάσει την θέση του από την βασική ενδεκάδα.
Οι άνθρωποι στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν για τις προθέσεις του Κέβιν Μιραλάς και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, σύμφωνα παντα με τα λεγομενα του εκπρόσωπου του Βέλγου εξτρέμ, ο πελάτης του είναι πρόθυμος να χαρίσει και αρκετά χρήματα στην Έβερτον, βοηθώντας από την πλευρά του να ολοκληρωθεί το "deal", εφόσον βέβαια και οι Πειραιώτες επιθυμούν να τον εντάξουν και πάλι στο δυναμικό τους.
Οι ερυθρόλευκοι τόνισαν στον μάνατζερ του παίκτη πως σαφώς και είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν με τον Κέβιν Μιραλάς.

Για τον Φετφατζιδη τωρα...
Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια και η Τζένοα ακόμη δεν έχει πληρώσει τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Φετφατζίδη, με τους Πειραιώτες να δείχνουν τεράστια κατανόηση.
 Η υπομονή, όμως, έχει και τα όρια της.
Τον Σεπτεμβριο του 2013 Τζενοα και Ολυμπιακος ηρθαν σε συμφωνια για την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη.
Το "deal" συμφωνήθηκε στα 4.000.000 ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει έως και το 2017, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 500.000 ευρώ.
O ιταλικός σύλλογος όμως, δεν έχει αποπληρώσει ακόμη τον Ολυμπιακό και χρωστάει στους Πειραιώτες ένα μεγάλο ποσό από την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη.
Από τα 4.000.000 ευρώ, η Τζένοα χρωστάει 3.700.000 ευρώ, με τους Πειραιώτες να δείχνουν κατανόηση, να μη πιέζει την κατάσταση και να μη καταγγέλει όπως θα μπορούσε τη Τζένοα.
Κι αυτό γιατί γνωρίζουν ότι οι Γενοβέζοι έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και δεν θέλουν να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.
 Η επικοινωνία μεταξύ των δυο κλαμπ  είναι καλή έως άριστη, αλλά αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα ως το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να αλλάξει η στάση του Ολυμπιακού.
Περιμένει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν έχει εκδηλωθεί τουλάχιστον επίσημα θέμα επιστροφής του Έλληνα διεθνή εξτρέμ στον Πειραιά.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
 Ο παίκτης ανήκει στη Τζένοα , κι αυτή με τη σειρά της χρωστάει 3.7 εκατομμύρια ευρώ και δεν πρόκειται να γίνει αλισβερίσι με δανεικούς παίκτες και ανταλλάγματα κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές.
Εκτός κι αν προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον.
Η Τζένοα εξάλλου ενδιαφέρεται να παραχωρήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη στην Ιταλία ή την Αγγλία, απ όπου έχει προτάσεις, αφού δεν τον έχει στα αγωνιστικά πλάνα της και γι αυτό παίζει ως δανεικός στην Κιέβο Βερόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: