moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Οι σκεψεις του Περειρα για τον αγωνα με τον ΠΑΣ

Οι σκεψεις του Περειρα για τον αγωνα με τον ΠΑΣ

Με τους Τσόρι, Φορτούνη και Χάρα σκοπεύει να ξεκινήσει τον Ολυμπιακό ο Βίτορ Περέιρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, υπάρχουν ως σκέψη να δώσει ευκαιρία τον Χόρχε Μπενίτες.

Τρεις συν ένας για ΠΑΣ

 Αρκετές απουσίες μετράει ο Ολυμπιακός εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω κάποιων τραυματισμών ή των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες.
Παρόλα αυτά, ο Βίτορ Περέιρα δεν αφήνει στιγμή να πάει χαμένη και ήδη έχει αρχίσει να δείχνει τις προθέσεις του για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά και πρόκειται για τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Κώστα Φορτούνη και Φράνκο Χάρα.
Θέση στο αρχικό σχήμα της επίθεσης διεκδικήσουν ο Ματιέ Ντοσεβί και ο Χόρχε Μπενίτες.
Αν μάλιστα παίξει ο Παραγουανός, δεν αποκλείεται ο Χάρα να μετακινηθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε ένα σφίξιμο στο πόδι. Παράλληλα, εκτός είναι ο Μανιατής, ενώ δεν διαφοροποιήθηκε η κατάσταση των Μήτρογλου, Ντουρμάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: