moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Σχολείο τερματοφυλάκων στην Ακαδημία

Σχολείο τερματοφυλάκων στην Ακαδημία


Καθημερινές προπονήσεις νεαρών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας και των Σχολών μας στο Ρέντη.
Ο Ρομπέρτο, όπως είναι φυσικό, τραβάει πάνω με τις αποκρούσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα βλέμματα όλων των παιδιών που έχουν όνειρο να γίνουν τερματοφύλακες και να του μοιάσουν.

Τα όνειρα αυτών των παιδιών δουλεύουν καθημερινά για να τα κάνουν πραγματικότητα οι προπονητές τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας.
Η ομάδα προπονητών με επικεφαλής τον Φώτη Στρακόσια και τους Μάκη Βενιαμίν και  Χρήστο Θεοδώρου δουλεύει στο Ρέντη προκειμένου να δώσει στους νεαρούς όλων των ηλικιών τα κατάλληλα εφόδια για να συνεχίσουν στην Ακαδημία και να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.
Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη αλλά υπάρχουν ταλέντα που με σκληρή δουλειά θα προοδεύσουν.
Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και σ' αυτές συμμετέχουν και παιδιά από τις Σχολές του Ολυμπιακού που έχουν αξιολογήσει οι προπονητές των Σχολών και φυσικά οι προπονητές τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας.
 Εξάλλου οι Σχολές του Ολυμπιακού δουλεύουν με το προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας και αξιολογούνται συνεχώς από τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: