moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Αντι να απολογειται ο...Τιγρης απολογουνται αυτοι

Αντι να απολογειται ο...Τιγρης απολογουνται αυτοι

Εδω δεν χρειαζεται να πουμε και παρα πολλα γιατι πλεον εχει καταντησει και αηδια το θεμα.
Φωνη βοωντος εν τη ερημω...η πιο λαικα..στου κουφου την πορτα, παρτην πορτα και φυγε...
Αντι στο σκαμνι να ειναι ο Τιγρης που δεν ελαβε κανενα μετρο για την ασφαλεια της αποστολης του Ολυμπιακου και για να μην εισβαλουν οι μαου-μαου του στο γηπεδο επειδη πανηγυριζει ο Περειρα και ο Κασαμι που τα δειχνει μετα απο τοσα μπινελικια και ροχαλες που εχει φαει.

Οταν πανηγυριζει οπως εχουμε ξαναπει ο Μουρινιο, ο Ροναλντο και αλλοι μεγαλοι ποδοσφαιροιστες και ειδικα σε μια απο αποψη θεσμων σκληρη διοργανωση το Champions League η το Eurpa League αν θελετε και τα δειχνουν η κανουν την ακουσια χειρονομια...παρτααααα..(καταλαβατε!) εκει δεν πειραζει αλλα ουτε υπαρχουν οι μαου-μαου του Τιγρη για να μπουν μεσα ειτε πανηγυρισει ετσι ο προπονητης η ο παικτης και πανω απολα αν μπουν μεσα δεν τιμωρειται ο προπονητης η ο παικτης αλλα η εδρα αυτων που εκαναν την εισβολη στον αγωνιστικο χωρο.
Αλλα ειπαμε...στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα που εχει δικο της ...αυτοδιοικητο.
Ποια UEFA και πρασινα αλογα? εδω κανει κουμαντο αυτος που εχει τις περισσοτερες ακρες και πολιτικες επαφες.
Λοιπον..για να τελειωνουμε, απελαστε τους καλυτερα,για οσα εκαναν  οχι οπως κανατε με τον Ταχτσιδη και τον Κατσε..τον εναν με τον Ναζιστιστικο χαιρετισμο που δεν ηξερε τι ηταν και την εποχη που τα Εθνικιστικα γεγονοτα ηταν στο..προσκηνιο μαλιστα και με τον αλλον που μας φοραγε και εδειχνε στα social media την φανελα με τον UCK την Μεγαλη Αλβανια που ονειρευονται καποιοι με την Ελλαδα να ειναι σκλαβωμενη απο αυτους.


Toν Αναστασιου τον ξεχναει κανεις? Μεσα στο Καραισκακη που επεσε κατω μπροστα στους οπαδους του Ολυμπιακου με την ιδια προκλητικη κινηση? Τιμωρηθηκε? οχι βεβαια..ουτε καν τον καλεσε ο Πειθαρχικος Εισαγγελεας...
Συγχαρητηρια στην Πειθαρχικη σας Δικαιοσυνη,οσο για την αποφαση ξερουμε ηδη ποια θα ειναι...

Απολογούνται Περέιρα και Κασάμι

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ -προκειμένου ν’ απολογηθούν για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ- θα βρεθούν την Πέμπτη οι Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι.

Απολογούνται Περέιρα και Κασάμι

Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά τους στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ θα κληθούν να δώσουν την Πέμπτη οι Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι.

Ο προπονητής και ο μέσος των «ερυθρόλευκων» έχουν κληθεί σε απολογία από την ΕΠΟ για τις χειρονομίες που έκαναν στην εξέδρα μετά την επίτευξη του γκολ του Χάρα.

Έτσι, αύριο το μεσημέρι θα βρεθούν ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ομοσπονδίας κατηγορούμενοι για δυσφήμηση του αθλήματος (και με την προβλεπόμενη ποινή, εφόσον κριθούν ένοχοι, να είναι πρόστιμο 10.000 ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: