moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Μαζί έως το 2019 Super League και Nova

Μαζί έως το 2019 Super League και Nova

Στο Δ.Σ. της Super League, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/4), υπερψηφίστηκε η επέκταση της συνεργασίας Super League και Nova μέχρι και τη σεζόν 2018/19.

Με ψήφους 13-1 υπερψηφίστηκε η επέκταση της συνεργασίας Super League και NOVA από το 2017 έως το 2019, στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, το οποίο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/4). Δεν παρέστη ο Παναθηναϊκός, παρών - απών ο ΠΑΟΚ, κατά και η SKODA Ξάνθη.
Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα ψήφου, κι έτσι δε συμμετείχε στη διαδικασία, παίρνοντας ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο το μέρος του Παναθηναϊκού στο τηλεοπτικό ζήτημα.
  Να σημειωθεί πως στις συνεδριάσεις του συνεταιρισμού δεν ψηφίζουν ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου, που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επί δεκατεσσάρων (14) ΠΑΕ που ήταν παρούσες στο Δ.Σ. της Super League, οι δεκατρείς (13) ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ της επέκτασης της Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης για δύο επιπλέον αγωνιστικές  περιόδους (2017-18 και 2018-19),  ενώ διαφώνησε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν παρέστη τυπικώς στο Δ.Σ , δια επιστολής της σημείωσε ότι «διαφωνεί στην επέκταση της συνεργασίας τη δεδομένη στιγμή και με τις υπάρχουσες συνθήκες». Η ΠΑΕ Πλατανιάς η οποία επίσης δεν παρέστη στο ΔΣ, δια επιστολής της συμφώνησε με την ως άνω επέκταση.

2/ Αποφασίστηκε καταρχήν, όπως το Πρωτάθλημα Super League 2015-16 ξεκινήσει στις 22-23 Αυγούστου 2015.

3/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League Κ-15 θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου στo γήπεδο της ΠΑΕ Πλατανιάς (Περιβόλια Χανίων)".

Δεν υπάρχουν σχόλια: