moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Μέσα ο Σλούκας, έξω ο Σπανούλης, χειρουργειο ο Τσαιρελης

Μέσα ο Σλούκας, έξω ο Σπανούλης, χειρουργειο ο Τσαιρελης

Μέσα ο Σλούκας, έξω ο Σπανούλης!
 
Κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα θα βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας! Στην Αθήνα παρέμειναν οι Βασίλης Σπανούλης και Μπρεντ Πέτγουεϊ!
O κουτς της ομαδας μας Γιαννης Σφαιροπουλος είδε τον Κώστα Σλούκα να ακολουθεί χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έπραξαν οι Βασίλης Σπανούλης και Μπρεντ Πέτγουεϊ και έτσι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Μόσχα για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ! Οι δύο τελευταίοι, αν και έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν, δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστούν σε φουλ ρυθμούς γι’ αυτό αποφασίστηκε να παραμείνουν στην Ελλάδα.
Μαζί τους θα είναι και ο Ανδρέας Χριστοδούλου, αφού δεν υπάρχει για εκείνον θέση στη 12άδα από τη στιγμή που είναι διαθέσιμος ο Κώστας Σλούκας και  ο Μιχάλης Τσαϊρέλης,
Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί την Πέμπτη (2/4) ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πάσχει από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και την Πέμπτη (2/4) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!


«Σοκ» με Τσαϊρέλη!

Ο Έλληνας φόργουορντ πάσχει από σύνδρομο στους κοιλιακούς προσαγωγούς.
 Όταν είχε μετακομίσει από την Τενερίφη στον Πειραιά, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε φανεί στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, αλλά τότε δεν ένιωθε ενοχλήσεις.
 Όμως, την κατάστασή του επιδείνωσε η πρόσφατη θλάση που υπέστη και έτσι το ραντεβού με το χειρουργείο είναι αναπόφευκτο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Τσαϊρέλης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ύστερα από 30 ημέρες.
 Ωστόσο, η επάνοδό του στα παρκέ θα γίνει γνωστή με την πάροδο του χρόνου και κατά την παρακολούθηση της μετεγχειρητικής του πορείας, καθώς υπάρχει ένα μικρό παράθυρο να μπορεί να βοηθήσει στους τελικούς των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η μοναδική εμφάνιση του Έλληνα φόργουορντ με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στο παιχνίδι του ΣΕΦ κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, όπου είχε αγωνιστεί για 3:17’’ και είχε πετύχει ένα καλάθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: