moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Superleague : Το προγραμμα της 26ης αγωνιστικης

Superleague : Το προγραμμα της 26ης αγωνιστικης


Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 26η αγωνιστική με τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ξάνθη - Παναιτωλικό, Ατρόμητο - Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό - Καλλονή να ξεχωρίζουν.
Το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη (18-19/3) θα πραγματοποιηθεί η 26η αγωνιστική της Superleague που αναβλήθηκε εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος μετά από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, κ. Σταύρου Κοντονή.
Δειτε αναλυτικα το προγραμμα,τους διαιτητες ,τα καναλια και τις ωρες μεταδοσης αλλα και τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν την 26 αγωνιστικη


Την Τετάρτη έχουμε επτά αναμετρήσεις εκ των οποίων οι περισσότερες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή, όσο και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και φυσικά την ουρά.
 Σε Ηράκλειο και Γιάννινα ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής που κλείνει την Πέμπτη το απόγευμα με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, η οποία μετατέθηκε κατά μία ημέρα. Το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, ενώ λίγο νωρίτερα ο ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη.

 Οι πράσινοι θέλουν να ξεπεράσουν το δυσκολότερο εμπόδιο που έχουν μέχρι το τέλος της σεζόν για να μείνουν σε απόσταση τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό (σ.σ. αν δεν μηδενιστούν) και να πετάξουν το μπαλάκι στην ομάδα του Πειραιά που επίσης δεν έχει κάποια πολύ δύσκολη έξοδο μέχρι το φινάλε. 
Ο Ατρόμητος παλεύει για να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να βρει τρόπο να μπει στην πεντάδα, από την οποία απέχει τρεις βαθμούς.
 
 Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. 
Η αντίδραση σε όσα είχαν γίνει ήταν να μπει η ταμπέλα «μας συγχωρείτε, διακοπή» που σήμερα γίνεται «συνεχίζεται».
 Η 26η αγωνιστική έχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα, πέρα από το γεγονός ότι διεξάγεται μετά την 28η. Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τους αγώνες ζωντανά και όχι μόνο από την τηλεόραση.

Η οδηγία ή αν προτιμάτε η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών άρθηκε στις αρχές της εβδομάδας και το πρωτάθλημα επιστρέφει στον λαό του. Προφανώς και δεν άλλαξαν πολλά πράγματα ως προς την ουσία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ωστόσο σίγουρα ηρέμησε λίγο η κατάσταση που έμοιαζε πραγματικά εκτός ελέγχου.

Στο Φάληρο, βέβαια, έχουν μόνο μία καταγεγραμμένη επιτυχία και είναι η ισοπαλία που απέσπασαν την 1η Μαρτίου του 2008 με προπονητή ακόμα τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Στα υπόλοιπα οκτώ ματς που έχουν δώσει για πρωτάθλημα ή κύπελλο, ο Ολυμπιακός βρίσκει τρόπο να παίρνει εύκολα ή δύσκολα το αποτέλεσμα, με τον Τσόρι Ντομίνγκες που είναι και πρόσωπο των ημερών να μετράει δύο γκολ απέναντι στον Αστέρα.
 
 Δύο νεες εμφανισεις έχουμε στην 26η αγωνιστική, με την αντικατάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον Γιώργο Γεωργιάδη να είναι, φυσικά, εκείνη που ξεχωρίζει.
 Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει το πόστο του υπηρεσιακού τεχνικού για τρίτη φορά στον ΠΑΟΚ και για τρίτη φορά αναμένεται να οδηγήσει τον δικέφαλο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η πρώτη φορά ήταν το 2013, όταν ανέλαβε στα πλέι οφ, η δεύτερη το 2014 όταν και πάλι… βγήκε μπροστά τον Μάρτιο και φέτος τριτώνει το καλό. Και στα δύο προηγούμενα ντεμπούτο του, το αποτέλεσμα ήταν 2-1 στην πρώτη περίπτωση υπέρ του Ατρόμητου στο Περιστέρι και στη δεύτερη υπέρ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ντεμπούτο θα κάνει σήμερα και ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός που έφυγε τον Σεπτέμβριο από το Περιστέρι ανέλαβε τον Πλατανιά στη θέση του Γιάννη Χριστόπουλου, που απομακρύνθηκε πριν δέκα μέρες. Ο Πλατανιάς είναι η 15η διαφορετική ομάδα στην καριέρα του Γιώργου Παράσχου ή 16η αν υπολογίσουμε ως διαφορετικό σύλλογο την Χαλκηδόνα από τον Ατρόμητο.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/3

ΟΦΗ - Πανθρακικός 15:00 NS3 και Sport24 Radio 103.3
Ο καιρος στην Κρητη (audio)

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 15:00 NS2 και Sport24 Radio 103.3
 Ο και
Ο καιρος στα Γιαννινα (audio)

Ξάνθη - Παναιτωλικός 17:15 NS4 και Sport24 Radio 103.3
Ο καιρος στην Ξανθη (audio) 

Λεβαδειακός - Καλλονή 17:15 NS3 και Sport24 Radio 103.3
 11°C, Σποραδικές βροχές ,87% νεφοκάλυψης, 0.16 mm Βροχή, Bορειοανατολικός ασθενής - BF 3.

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 17:15 NS2 και Sport24 Radio 103.3
Ο καιρος στην Θεσαλονικη (audio)

Πανιώνιος - Βέροια 17:15 NS7 και Sport24 Radio 103.3
Ο καιρος στην Αθηνα (audio) 

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 19:30 NS1 και Sport24 Radio 103.3

ΠΕΜΠΤΗ 19/3
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 19:30 NS1 και Sport24 Radio 103.3
Ο καιρος στον Πειραια (audio) 

 Οι σφυριχτρες της 26ης αγωνιστικης

 Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, ακριβώς όπως είχε συμβεί και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο.
Ο Κορίνθιος ρέφερι ήταν άρχοντας του αγώνα στο περυσινό 0-0 στο Περιστέρι για την 32η τότε αγωνιστική.
Κατά τα άλλα, στην Τούμπα ο Γιώργος Κομίνης σφυρίζει για δεύτερη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ μετά το 3-1 από τον ΟΦΗ, ενώ στο Φάληρο ορίστηκε ο Μιχάλης Βοσκάκης.

1. Μήτσιος (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά), Τουμπακάρης (Αθηνών).
2. Σπάθας (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας).
3. Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Καρσιώτης (Κορινθίας), Μπαλτάς (Αχαΐας).
4. Ιωαννίδης (Αργολίδας), Καρατζίκας (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών).
5. Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κάλφογλου (Θεσπρωτίας), Χαρίσης (Γρεβενών).
6. Αμπαρκιόλης (Καβάλας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ποντίκης (Πρέβεζας).
7. Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου).
8. Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Βερρής (Λέσβου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Το ποινολόγιο της 26ης αγωνιστικής

Βέροια: Όστοϊτς
Εργοτέλης: Καζναφέρης, Λυκογιάννης
ΟΦΗ: Τζορτζ, Ροβίθης
Παναθηναϊκός: Μπούρμπος, Σίντεφελντ
Παναιτωλικός: Κούσας
Πανιώνιος: Μπουμάλ
ΠΑΟΚ: Κάτσε
ΠΑΣ Γιάννινα: Μπέριος
Πλατανιάς: Ζαραδούκας
Ξάνθη: Μπέρτος, Φλίσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: