moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Οι τρεις ερυθρόλευκοι στους αγώνες αξιολόγησης

Οι τρεις ερυθρόλευκοι στους αγώνες αξιολόγησης

Οι τρεις ερυθρόλευκοι στους αγώνες αξιολόγησης

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δεύτεροι αγώνες Αξιολόγησης για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων Ανδρών-Γυναικών , Ελ. Βαρών, κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε.  

Συνολικά 130 αθλητές κι αθλήτριες από 24 σωματεία όλης της χώρας είχαν δηλώσει συμμετοχή. Στις δοκιμασίες αυτές που έγιναν υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών, ο Ολυμπιακός συμμετείχε με 3 αθλητές.
Το Σάββατο το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 8:00πμ το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 5:00μμ ενώ την Κυριακή τελείωσε στις 13:00.
O 2ος αγώνας Αξιολόγησης αποτελεί προαπαιτούμενο για την συμμετοχή στον 3ο αγώνα που έχει προγραμματιστεί για τις 25-26 Απριλίου, καθώς αποτελούν και μέρος της προετοιμασίας για την πρόκληση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο 2016.
Την 1η μέρα στη κατηγορία  2- ανδρών Τζάλας Γιώργος και Διονύσης Αγγελόπουλος (ΟΣΦΠ) πήραν τη 2η θέση στον τελικό καθώς και την δεύτερη μέρα έλαβαν την ίδια θέση πίσω από τους Γιάννη Χρήστου και Τσίλη Γιάννη.
Ο ερυθρόλευκος Αγγελόπουλος Βασίλης την πρώτη μέρα στη κατηγορία  1χ ελαφρών βαρών ανδρών κατέλαβε την 5η θέση. Την δεύτερη μέρα κατέλαβε την 3η θέση στον τελικό του αγωνίσματος. 
Ο Αθλητής του Ολυμπιακού μετά από τις παραπάνω θέσεις είναι στην επιλογή της εθνικής ομάδας που θα ταξιδέψει στο Πιεντελούκο της Ιταλίας τον ερχόμενο μήνα. Σε συνεννόηση του ομοσπονδιακού προπονητή Τζιάννη Ποστιλιόνε με τον Προπονητή του ομίλου μας κ. Τάκη Λιβανό, ο αθλητής θα παραμείνει για προπόνηση στον Πειραιά ως και το προγραμματισμένο του ταξίδι στην γείτονα χώρα.
Τέλος στη κατηγορία 1χ εφήβων ο Καφετζιαδης Αλέξανδρος την  πρώτη μέρα κατέλαβε την 9η θέση στην γενική κατάταξη με πολύ καλή εμφάνιση. 
Την δεύτερη μέρα  κατέλαβε την 7η θέση στον μεγάλο τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: