moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Νίκη για την Κ-15 επί του Πλατανιά

Νίκη για την Κ-15 επί του Πλατανιά

 

Σε αγώνα της 15ης ημέρας (εξ αναβολής) του Πρωταθλήματος Super League K-15 που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Πλατανιά.

Η ομάδα του Τάσου Θέου "καθάρισε" το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο σημειώνοντας 2 γκολ και ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ που είχε δημιουργηθεί από τα πρώτα λεπτά. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία και το Σάββατο (21/3) παίζει το τελευταίο του παιχνίδι στον 3ο γύρο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.
Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 4' αφού ο Γιαπιντζάκης έβγαλε ασίστ στον Αναγνωστόπουλο και ο τελευταίος μέσα από την μικρή περιοχή  με σουτ "έγραψε" το 0-1.
Ο Ολυμπιακός πίεσε στη συνέχεια και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καριμπίδη στο 10', ενώ στο 13' ο Βοΐλης είχε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 50' ο Οικονομίκος είχε νέο τετ-α-τετ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 73' ο Σουράνης "σέρβιρε" στον Βοΐλη και ο τελευταίος μέσα από την περιοχή με σουτ σκόραρε για το 2-1. Ο Ολυμπιακός πίεσε και για άλλο γκολ και αυτό ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σουράνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε σωστά πέναλτι. Ο Νεοφυτίδης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ράμα, Δήμος (56' Νεοφυτίδης), Βοΐλης, Φυτόπουλος (77' Ζώτος), Γαλούπης, Χατζηπαπάς, Καριμπίδης (56' Σουράνης), Παπαγγελής, Οικονομίκος (71' Κοντός), Τσερκώνης (41' Τσιριγώτης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Τζολάκης, Ντόις, Αργυρουδάκης (75' Σαρρής), Νικητόπουλος, Κατσαρός, Παγωνάκης Γ. (77' Καρατζής), Βρέτο (65' Ψαρουδάκης), Αναστασόπουλος, Γιαπιντζάκης, Αναγνωστόπουλος (71' Παγωνάκης Λ.), Κακαβελάκης (60' Ζουμαδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: