moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Αναχωρουν για Βιτόρια χωρις Πέτγουεϊ, αλλά με Σλούκα και Λαφαγιέτ

Αναχωρουν για Βιτόρια χωρις Πέτγουεϊ, αλλά με Σλούκα και Λαφαγιέτ


Με 13 παίκτες θα ταξιδέψει στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός. 
Μόνο νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Κατσίβελης, θα ταξιδέψουν και θα παίξουν στη Βιτόρια οι Σλούκας και Λαφαγιέτ, παρέμεινε στην Αθήνα ο ανέτοιμος Πέτγουεϊ. Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Σπανούλης.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (20/3, 22:00) κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία, για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για την Βιτόρια το πρωί (11.15) της Πέμπτης (19/3), έχοντας δεκατρείς μπασκετμπολίστες στην αποστολή τους (Χάντερ, Ντάνστον, Ντάρντεν, Παπαπέτρου, Σλούκας, Λαφαγιέτ, Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Καββαδάς, Κατσίβελης, Χριστοδούλου).

Οι Κώστας Σλούκας (σφίξιμο στον προσαγωγό) και Όλιβερ Λαφαγιέτ (διάστρεμμα στο δεξί πόδι) ξεκουράστηκαν τις τελευταίες δύο μέρες, εξαιτίας των τραυματισμών που αποκόμισαν στο περασμένο ματς στη Πυλαία, δεν προπονήθηκαν μαζί με την ομάδα, αλλά υπολογίζονται και θα λάβουν μέρος στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα. Αμφότεροι αισθάνονται καλύτερα.

Ο Πέτγουεϊ αμφίβολος ακόμη και για το ματς με την Εφές

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας, έχει αρχίσει και μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά αποφασίστηκε να μην λάβει μέρος στην αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του. Ο ώμος είναι ένα ευαίσθητο σημείο και σε συνδυασμό με το ιστορικό του παίκτη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μην ρισκάρουν την συμμετοχή του, ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο επιδείνωσης της κατάστασης του. Στην θέση "4", άλλωστε, έχει επιστρέψει και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ δεν θα παίξει ούτε και στο ματς της Δευτέρας (23/3) με τον ΚΑΟΔ και θα προσπαθήσει να δώσει το "παρών" στην σημαντική αναμέτρηση απέναντι στην Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (26/3). Η συμμετοχή του ακόμη και στο ματς κόντρα στους Τούρκους χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Συνέχισε αποθεραπεία ο Σπανούλης, στόχος να είναι έτοιμος για το ματς με Εφές

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ο αρχηγός, όπως έχουμε πει, είχε υποστεί μερική ρήξη έσω πλατύ σε έναν μυ πάνω από το δεξί του γόνατο (στην επιγονατίδα, στον τετρακέφαλο). Έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι στη Βιτόρια, αναμένεται να χάσει και το ματς με τον ΚΑΟΔ, θα ξεκουραστεί και θα γίνει προσπάθεια ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται στο παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές.  Η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο ματς κόντρα στη τουρκική ομάδα στο ΣΕΦ χαρακτηρίζεται δεδομένη.

Να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Βιτόρια, σε παιχνίδι Ευρωλίγκας, για πρώτη φορά φέτος χωρίς τον μεγάλο ηγέτη του. Είναι δεδομένο πως θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Σλούκας, αναλαμβάνοντας περισσότερες αρμοδιότητες τόσο οργανωτικά, όσο και "εκτελεστικά", ώστε να καλύψει την απουσία του Βασίλη Σπανούλη, ενώ στο "2", όταν χρειαστεί, θα παίξει και ο Ματ Λοτζέσκι (αφού ο κόουτς Σφαιρόπουλος θα έχει στο "3" τους Παπαπέτρου-Ντάρντεν) κάτι που το είδαμε και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Πυλαία.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, είναι καλύτερα, αλλά ακόμη είναι ανέτοιμος. Πρόσφατα αντιμετώπισε τραυματισμό, έχοντας θλάση στους προσαγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: