moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Δηλωσεις Καζαζη-Χριστοφιδελη

 Δηλωσεις Καζαζη-Χριστοφιδελη

 Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Volley League ΟΠΑΠ, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό με 3-1 στο Ρέντη, σε παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των Πειραιωτών.Ο Δημήτρης Καζάζης ανέλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά τόνισε πως έχει την υποχρέωση να κοιτάξει μπροστά για το στόχο του πρωταθλήματος

 Καζάζης: "Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ"


Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τους πράσινους:

"Τρεις ήττες σε μία εβδομάδα είναι πολλές. Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Οι επιλογές στην ομάδα είναι δικές μου. Δεν ήταν καλή εικόνα αυτή που παρουσιάζουμε. Ήταν μία βαριά ήττα. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας με πρώτο και καλύτερο εμένα. Δεν βγάλαμε σπίθα στο γήπεδο. Δεν υπήρχε πάθος. Δυστυχώς δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια. Επί της ουσίας αυτή η ήττα μας επηρεάζει στο γόητρο καθώς δύσκολα θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Πρέπει να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζεται για να συνέλθει η ομάδα και να είναι έτοιμοι στα πλέι οφ".

Χριστοφιδέλης: "Δεν είμαστε όπως πρέπει"

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, δήλωσε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της Volley League ΟΠΑΠ:


"Δεν είμαστε συνηθισμένοι τόσο εμείς, αλλά δεν έχουμε συνηθίσει και τον κόσμο σε τέτοιες συμπεριφορές. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν τα έχουμε καταφέρει. Δεν το έχουμε δικαιολογήσει, δεν είμαστε όπως πρέπει. 
Εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει. Γενικότερα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν πιάσαμε καλή απόδοση.
Είμαστε στενοχωρημένοι, δεν είμαστε απογοητευμένοι. Έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε ότι μπορούμε, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. 
Δεν χωρούν δικαιολογίες, όπως είναι η κόπωση. Είμαστε συνηθισμένοι σε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν είμαστε καλοί, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.
Νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά. Έχουμε όλοι ευθύνες.
 Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από τον τρόπο που διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις και ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο να τα καταφέρει. 
Το πρωτάθλημα είναι μπροστά και πρέπει να συνέλθουμε για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Να προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο, έχουμε 40 ημέρες μπροστά μας, και είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: