moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Super League:Το προγραμμα της 29ης αγωνιστικής

 Super League:Το προγραμμα της 29ης αγωνιστικής

 Με προβληματα ανοιγει η αυλαια της 29ης αγωνιστικής της Super League οπου κυριαρχει η σοφη Ελληνικη παροιμια ..στραβο το κλιμα το εφαγε κι ο γαιδαρος...και αστα να πανε.
 Η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αρχίζει σήμερα με τρία ματς στο πρόγραμμά της εκ των οποίων τα δύο είναι πιθανό να μην γίνουν!

Κι αν γίνουν;
Η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αρχίζει σήμερα έχοντας στο πρόγραμμά της τρία παιχνίδια. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι πόσα από αυτά –τελικά- θα πραγματοποιηθούν. Γιατί; Βάσει των δεδομένων που υπάρχουν μέχρι και σήμερα τα δύο παιχνίδια ενδέχεται να μην γίνουν, δηλαδή, αυτό του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και εκείνο του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Το ματς της Κρήτης γιατί –σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν- η γηπεδούχος ομάδας είναι πιθανό πριν την σέντρα του αγώνα να ανακοινώσει την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα λόγω των τρομερών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, οικονομικών και μη.
Την ίδια στιγμή, στον «αέρα» είναι και η διεξαγωγή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό. Στο γήπεδο της Κομοτηνής έγινε αλλαγή χλοοτάπητα αλλά ακόμη η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν είναι αυτή που θα έπρεπε ¬ για τη διεξαγωγή του αγώνα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» οι οποίοι έχουν ζητήσει επίσημα από την Λίγκα να αναβάλει την σέντρα.

Μόνο σίγουρο ματς αυτό στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα

Νίκη Βόλου – Πανιώνιος 0-3 (α.α.)

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00) (NS3)
Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (17:15) (NS3)
Πανθρακικός – ΠΑΟΚ (19:30) (NS1)

Κυριακή, 22 Μαρτίου
SKODA Ξάνθη – Ατρόμητος (15:00) (NS2)
Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης (17:15) (NS3)
Ολυμπιακός – Κέρκυρα (17:15) (NS2)
Βέροια – Παναθηναϊκός (19:30) (NS1)

Δευτέρα, 23 Μαρτίου
Πλατανιάς – Καλλονή (19:30) (NS1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: