moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Δακρυσμενο αντιο απο τον ΟΦΗ (video)

Δακρυσμενο αντιο απο τον ΟΦΗ (video)

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ δεν διεξήχθη, ωστόσο οι παίκτες των Κρητικών βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αποχαιρετήσουν τον κόσμο της ομάδας.

Στιγμές γεμάτες συγκίνηση εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του ΟΦΗ.
Μετά την ανακοίνωση από το Νίκο Μαχλά για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, που είχε ως αποτέλεσμα και την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παίκτες και προπονητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αποχαιρετήσουν τους φίλους των Κρητικών που βρέθηκαν στις εξέδρες. Τα δάκρυα δεν έλειψαν αφού ήταν μια στιγμή έντονης φόρτισης.
Οι οπαδοί χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τα σημαντικά προβλήματα, με τους τελευταίους να ανταποδίδουν το χειροκρότημα ευχαριστώντας τους.
«Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε…
Μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Δεν υπάρχει λόγος να αποδώσουμε ευθύνες. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια», τόνισε ο Βασίλης Κουτσιανικούλής, ενώ στο «αντίο» του από την ομάδα ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς δήλωσε εμφανώς συγκινημένος:
«Δεν φανταζόμουν ότι θα τερμάτιζα την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο», σχολίασε ο 36χρονος μέσος και συνέχισε: «Ήταν μια κοροϊδία από κάθε μεριά. Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.
 Έπρεπε να γίνει όσο δυσάρεστο κι αν ήταν
Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο.
Ο κόσμος με περιέβαλλε με εμπιστοσύνη και αγάπη».

Δειτε το βιντεο με τον συγκινητικο αποχαιρετισμο απο τους οπαδους του ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: