moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Κύπελλο με εννιά ομάδες

Κύπελλο με εννιά ομάδες

Με εννιά ομάδες θα διεξαχθεί τελικά το Κύπελλο πόλο ανδρών, αφού αποσύρθηκε η ΝΕ Πατρών, ενώ Χίος και ΝΟ Πατρών θα συμμετάσχουν κανονικά αφού τελικά είχαν δηλώσει εμπρόθεσμα την συμμετοχή τους.

Κύπελλο με… εννιά
Την Δευτέρα (23/3 - 13.00) θα γίνει διεξαγωγή της κλήρωσης του Κυπέλλου πόλο ανδρών με τη συμμετοχή εννιά ομάδων.
Η απόσυρση της ΝΕ Πατρών προκάλεσε ένα νέο σύστημα αγώνων, αφού από την κλήρωση θα βγουν τέσσερα ζευγάρια, τα οποία θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ ματς (1 Απριλίου). Παράλληλα, το ένα απ’ τα τέσσερα ζευγάρια θα επιλεγεί από νέα κλήρωση προκειμένου ο νικητής να αντιμετωπίσει την ομάδα που δεν θα αγωνιστεί την 1η Απριλίου.
Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση είναι Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΝΟ Χίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Παλαιό Φάληρο, Υδραϊκός και από την Α2 ο ΝΟ Πατρών.
Αξίζει να σημειωθεί πως ΝΟ Χίου και ΝΟ Πατρών θα δώσουν κανονικά το παρών στη διοργάνωση, αφού είχαν δηλώσει εμπρόθεσμα τη συμμετοχή τους, όμως λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν είχε γνωστοποιηθείς την ΚΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: