moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Δηλωσεις Σφαιροπουλου,Χαντερ,Αγραβανη και..Καζερ

 Δηλωσεις Σφαιροπουλου,Χαντερ,Αγραβανη και..Καζερ

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω»

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω» Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς στην Βιτόρια, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει ότι οι παίκτες του πάλεψαν παρά τις απουσίες, αλλά στο φινάλε της αναμέτρησης έχασαν τις ευκαιρίες που είχαν και παράλληλα να αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν το κάτι παραπάνω για να νικήσει την Λαμποράλ. 
«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, κρατήσαμε τη Λαμποράλ Κούτσα εννιά πόντους κάτω από τον εντός έδρας μέσο όρο της. Στο τέλος είχαμε 3-4 φορές την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά αστοχήσαμε σε βολές, ελεύθερα σουτ και έτσι χάσαμε τις ευκαιρίες και το ματς. Αυτό είναι το μπάσκετ, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά στο τέλος χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στη Λαμποράλ Κούτσα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σε ερώτηση για το πόσο επηρέασαν οι απουσίες την ομάδα του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απάντησε πως «παλέψαμε σήμερα χωρίς 3-4 παίκτες μας, παλέψαμε, όμως, καλά θεωρώ. Είχαμε αρκετές απώλειες αλλά νομίζω πως παίξαμε καλά. Οι παίκτες που λείπουν είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, αλλά όπως λέω πάντα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι μαθημένοι να παλεύουν σε κάθε γήπεδο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».
Τέλος σε ερώτηση για το που πιστεύει πως θα τερματίσει η ομάδα του στο TOP-16, o Έλληνας κόουτς ήταν ξεκάθαρος. «Δεν κοιτάμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε, αλλά να έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό στο τέλος του TOP-16. Θέλουμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Χάντερ: «Δεν είχαμε τις επιθετικές επιλογές που έπρεπε»

Χάντερ: «Δεν είχαμε τις επιθετικές επιλογές που έπρεπε» Ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του το αποτέλεσμα στην Βιτόρια και να κοιτάξει την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος απέδωσε την ήττα από την Λαμποράλ στις λανθασμένες επιθετικές επιλογές. 
«Η άμυνα δούλεψε εξαιρετικά. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονα, αν σκεφτεί κανείς ότι σε καμία περίοδο δε δεχθήκαμε πάνω από 20 πόντους. Στην επίθεση, όμως, δε βρήκαμε τις επιλογές που έπρεπε», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Αμερικανός μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ.
Ωστόσο, ο Χάντερ δεν θέλησε να αναφερθεί περισσότερο στην ήττα γιατί όπως τόνισε ο Ολυμπιακός «τώρα πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση και να πάμε για τρεις νίκες στα παιχνίδια που απομένουν για να πετύχουμε το στόχο μας».

Αγραβάνης: «Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, αλλά…»

 
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Λαμποράλ Κούτσα, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να τονίζει ότι Πειραιώτες πήγαν το ματς εκεί που ήθελαν αλλά δεν τα κατάφεραν και να στέκεται στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη. 
«Είχαμε μια μεγάλη απώλεια τον Σπανούλη, φανερά μας έλειπε. Καταφέραμε να φέρουμε το ματς εκεί που θέλαμε, να μην δεχθούμε πάνω από 20 πόντους στα δεκάλεπτα, όπως μας είχε πει ο προπονητής μας. Το ματς κρίθηκε στο σουτ, κάποιες στιγμές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, θα δούμε και θα προετοιμαστούμε για την Εφές στην αρχή και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με το κατά πόσο μπορούμε να κάνουμε το 3×3 και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας», ανέφερε μετά την ήττα από την Λαμποράλ μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ, ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Κοζέρ: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, ακόμη και χωρίς Σπανούλη»

Κοζέρ: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, ακόμη και χωρίς Σπανούλη» Ο Φαμπιέν Κοζέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι εξαιρετική ομάδα ακόμη και χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, μετά το θετικό αποτέλεσμα της Λαμποράλ, που όπως δήλωσε άξιζε τη νίκη. 
«Ηταν μία πραγματική μάχη μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι η ομάδα μου άξιζε τη νίκη, ειδικά μετά τα αρκετά παιχνίδια που έχουμε γνωρίσει την ήττα στο φινάλε. Νομίζω ότι η νίκη θα μας δώσει έξτρα αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Δεν πολυσκέφτηκα αν το τελευταίο σουτ μπήκε ή όχι (σ.σ. το τρίποντο του Λαφαγιέτ), τα πράγματα κυλούν πολύ γρήγορα στο παρκέ και απλά επικεντρώθηκα στο να μαζέψω το ριμπάουντ. Βάλαμε περισσότερη ένταση και σκληρότητα στο παιχνίδι μας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με απίστευτη πίστη και υπερηφάνεια που δεν το έβαλε κάτω. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ξέραμε ότι είναι μία εξαιρετική ομάδα, ακόμη και χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη», είναι όσα δήλωσε ο Φαμπιέν Κοζέρ μετά τη νίκη της Λαμποράλ επί του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: