moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Στην καλύτερη 10άδα η Βουγιούκα

Στην καλύτερη 10άδα η Βουγιούκα

Θετική η παρουσία της αθλήτριας Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Bάσως Βουγιούκα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης Γυναικών που διεξήχθη στο Βέλγιο.
Πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα στις λεπτομέρειες, η Βάσω Βουγιούκα τερμάτισε στην καλύτερη 10άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου σπάθης Γυναικών που διεξήχθη στο Βέλγιο.
Η αθλήτρια Ξιφασκίας του Ολυμπιακού έφτασε μία ανάσα από την προημιτελική φάση και δεν εξασφάλισε το εισιτήριο για τους "8", αφού ηττήθηκε με 15-14 από τη Νινίκαν (Αζερμπαϊτζάν).


Η προσπάθειά της ωστόσο και με δεδομένο τον τραυματισμό στο δεξί αντίχειρα από προηγούμενους αγώνες ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για τις επόμενες διοργανώσεις στις οποίες θα λάβει μέρος.
Για να φτάσει να διεκδικεί την πρόκριση στους "8", η Βάσω Βουγιούκα είχε επικρατήσει αρχικά της Πολωνέζας Πάστερνακ με 15-8 στη φάση των "32" και στη συνέχεια ξεπέρασε το εμπόδιο της Κορεάτισσας Σέο την οποία νίκησε με 15-11 στους "16" της διοργάνωσης. Η συνολική της παρουσία και το πλασάρισμα στη 10άδα σε ένα τουρνουά στο οποίο μετείχαν 170 αθλήτριες κρίνεται κάτι παραπάνω από θετική.

Την Κυριακή (22/2) η Βάσω Βουγιούκα θα επιστρέψει από τη Γάνδη και θα μπει στους ρυθμούς του Grand Prix που θα διεξαχθεί τέλη Μαρτίου στην Κορέα, ενώ στα μέσα του επόμενου μήνα θα αναχωρήσει για προετοιμασία στην Ιαπωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: