moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε τη Χίο με 17-2

Ολυμπιακός - Χίος 17-2

Με εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε τη Χίο με 17-2 και σημείωσε την 14η σερί νίκη του στην Α1 Πόλο ανδρών.
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ν.Ο. Χίου για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 Πόλο ανδρών με στόχο τη 14η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.
Ένα ακόμα κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν να "βγάλουν" στον αγώνα όλα όσα κάνουν τις τελευταίες δυο ημέρες στις δυνατές προπονήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα στο Παπαστράτειο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία κοινή προπόνηση των δυο ομάδων τελείωσε λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα.


Μετά την πραγματοποίηση του πρώτου σπριντ κρατήθηκε 1ος λεπτού σιγή στην μνήμη του Ανδρέα Γαρύφαλλου που έφυγε από την ζωή πριν λίγες ημέρες.
Ο Ολυμπιακός με κεκτημένη ταχύτητα από την προπόνηση που έκανε πριν τον αγώνα μπήκε δυναμικά στον αγώνα και πραγματικά υπήρχαν στιγμές που "έπνιγε" τη Χίο αφού οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμό των ερυθρόλευκων. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο Κολόμβος και ο τερματοφύλακας Δεληγιάννης δεν κατάφεραν να σκοράρουν από τους αθλητές του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στον αγώνα.
Κορυφαίος του Ολυμπιακού επιθετικά για ακόμα έναν αγώνα ο Γιάννης Φουντούλης που σημείωσε 6 τέρματα, με τον Μανώλη Μυλωνάκη να ακολουθεί με 3 και τον Καταλανό Μπλάι Μάγιιαρακ με 2.
Η Χίος είχε την ατυχία στις επιθέσεις τις οποίες έκανε να βρει απέναντι της έναν εξαιρετικό Νίκο Δεληγιάννη που πραγματοποίησε τουλάχιστον 2-3 αποκρούσεις για highlights.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 5-1, 5-0, 0-0.
Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 3, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 6, Ποντικέας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάγιαρακ 2, Γούνας 1, Δερβίσης 1.
Ν.Ο. Χίου (Μ. Τζορτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γκιάλης, Μιμίδης, Φάζος, Πρέκας, Κάνδιογλου, Βιτέλλας 1, Ντούλος, Φουντούλης, Γαβαλάς 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: