moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Οι ανεγκέφαλοι μπαοκτζηδες έδρασαν και στη Βέροια.

Επιτέθηκαν σε περιπτερά στη Βέροια

Ένα τραγικό περιστατικό προηγήθηκε του αγώνα του ΠΑΟΚ στη Βέροια. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οπαδοί του «δικεφάλου» έκαναν επιδρομή σε περίπτερο κι έστειλαν στο νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του.
 

Όπως αναφέρει το «inveria.gr», οι δράστες επιχείρησαν πλιάτσικο και όταν ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου προσπάθησε να τους σταματήσει, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον και με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι.

 Επιτέθηκαν σε περιπτερά στη Βέροια

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ευτυχώς ότι δε συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας για την υγεία του.
Όσο για τις Αρχές, έκαναν επτά προσαγωγές για το περιστατικό, με κάποιους εκ των συλληφθέντων ν’ αναγνωρίζονται από το θύμα και αυτόπτες μάρτυρες και να τίθενται αντιμέτωποι με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ληστεία.
Συγχαρητηρια ρε μπουγατσομαγκες για ακομη μια φορα...
πηγατε να κανετε πλιατσικο και οταν αντισταθηκε ο φουκαρας τον στειλατε στο νοσοκομειο... χτυπησατε τον ανθρωπακο που προσπαθει να ζησει την οικογενεια του  ρε ξεφτυλες..
Αυτα συμβαινουν παντα οταν υπαρχει ανοχη απο την εκαστοτε Κυβερνηση και τον Υπουργο Αθλητισμου που αποτι εχει δειξει μεχρι τωρα ειναι εντελως αδιαφορος για οσα περιστατικα εχουν συμβει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και αρκειται μονο σε ατακες του τυπου θα χτυπησουμε την βια και...πρασινα αλογα...βαζελας ειναι τι να κανει? μαρεσει που πανηγυριζαν τα αντικειμενικα βαζελοmedia για τον παναθηναικο Υπουργο και γνωστη του ποδοσφαιρου που ηρθε να εξυγιανει το Ελληνικο Αθλητισμο....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ?
Καντε λιγο υπομονη να θρηνησουμε και κανενα νεκρο και μετα αντιδρας...
Να δουμε ποτε θα καταλαβεις οτι εχεις να κανεις με κτηνη που δεν σεβονται ουτε τους νεκρους ποσο μαλλον τους ζωντανους.
Αν δεν παρεις μετρα τωρα παει..τελειωσε το θεμα...αν και εγω δεν περιμενω να κανεις τιποτε απο οσα θαπρεπε να ειχες ηδη κανει...
Μαλλον περιμενεις τον Ολυμπιακο να δημιουργησει κανενα επεισοδια απο αγανακτηση μετα το ματς με τον βαζελα για να τον τιμωρησεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: