moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

«Ντόπες» από τον κόσμο του Ολυμπιακού

«Ντόπες» από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Μήνυμα στήριξης και… αφύπνισης στην ομάδα του Ολυμπιακού έστειλε εν όψει ντέρμπι αντιπροσωπεία των οργανωμένων που έδωσε το «παρών» στην προπόνηση. Τι τους απάντησε ο Περέιρα.

«Ντόπες» από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Να εκφράσουν τη στήριξή τους στην ομάδα, αλλά ταυτόχρονα να την καλέσουν να αφυπνιστεί θέλησαν εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού που έδωσαν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

«Ξεχάστε τη Ντνίπρο. Ματώστε για το σύλλογο, για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να είστε οπαδοί, Θύρα 7, σαν κι εμάς. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, αλλά να ματώσετε τη φανέλα. Ξεκινήστε από αύριο και μετά βλέπουμε και τον αγώνα με τη Ντνίπρο», ήταν το μήνυμα που πέρασαν.

Ο Βίτορ Περέιρα εκπροσωπώντας όλη την ομάδα ανέλαβε να απαντήσει. «Εμείς κι εσείς είμαστε ένα, μια οικογένεια, κι αύριο αυτό που θα κάνουμε είναι να παλέψουμε για τον Ολυμπιακό. Δεν φοβόμαστε κανέναν, μόνο το Θεό», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: