moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Θύρα 7 :«Ματώστε τη φανέλα»

Θύρα 7 :«Ματώστε τη φανέλα»

Στο Ρέντη βρέθηκε «Θύρα 7», μίλησε με παίκτες/προπονητή
kosmos-gate7-karaiskaki-coreo

Στο Ρέντη βρέθηκαν σήμερα εκπρόσωποι των οργανωμένων της Θύρας 7 που μίλησαν με τους παίκτες και τον προπονητή και τους ζήτησαν να… ματώσουν τη φανέλα.
«Ξεχάστε την Ντνίπρο. Ξεχάστε τα όλα και… ματώστε αύριο για τον σύλλογο. Ματώστε για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς, παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Για 90 λεπτά την εβδομάδα θα είστε σαν εμάς. Έχετε έναν πρόεδρο και μια ομάδα που σας τα δίνει όλα και θα τα δώσετε κι εσείς», είπαν χαρακτηριστικά και συμπλήρωσαν: «Σε κάθε αγώνα θα είστε οπαδοί σαν εμάς. 
Θα είστε Θύρα 7. Αύριο κάνουμε νέα αρχή και μετά θα δούμε την Ντνίπρο. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, το θέμα μας είναι να ματώνετε τη φανέλα».
Το λόγο πήρε και ο προπονητής, Βίτορ Περέιρα, που ανέφερε: «Εμείς κι εσείς είμαστε ένα. Μια οικογένεια. Αύριο θα παλέψουμε για την οικογένειά μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Μόνο τον Θεό. Εμείς για μας κι εμείς για σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: