moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Οργή Μουρίνιο κατά διαιτησίας (videos)

Οργή Μουρίνιο κατά διαιτησίας (videos)

Άστραψε και βρόντηξε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά την ισοπαλία με τη Μπέρνλι κάνοντας με ξεχωριστό τρόπο αναφορά σε 4 διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της Τσέλσι. "Εκπλήσσομαι που δεν χάσαμε", κατέληξε!
Η Τσέλσι αδικήθηκε από τα σφυρίγματα του Μάρτιν Άτκινσον το απόγευμα του Σαββάτου στο "Stamford Bridge" και μετά το 1-1 με τη Μπέρνλι που μείωσε στους πέντε πόντους τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε τον θυμό του για τις αποφάσεις εις βάρος των "μπλε".
"Η κόκκινη του Μάτιτς δεν άλλαξε τα πράγματα. Υπάρχουν όμως τέσσερις στιγμές στον αγώνα όπου μπορείτε να στηριχτείτε για να γράψετε την ιστορία του. Το 30ο λεπτό, το 33ο λεπτό, το 43ο λεπτό και το 69ο λεπτό. Λεπτό 30', 33', 43', 69'.

"Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί τιμωρούμαι όταν το κάνω και δεν θέλω να τιμωρηθώ. Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε ειλικρινείς άνθρωποι και επαγγελματίες.

Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω λέξεις που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω, για αυτό το τελειώνουμε εδώ. Δεν θέλω να φαίνομαι γελοίος στα αυτιά σας.


Ποιές είναι οι τέσσερις φάσεις για τις οποίες φωνάζει η Τσέλσι και ο Ζοζέ Μουρίνιο; Στο 30ο λεπτό ζητούν αποβολή σε φάουλ του Μπαρνς στον Ιβάνοβιτς, στο 33ο λεπτό πέναλτι σε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή του Κάιτλι μετά από σουτ του Ιβάνοβιτς, στο 43' πέναλτι σε σπρώξιμο του Ντιέγκο Κόστα από τον Σάκελ, ενώ στο 69' υποστηρίζουν πως έπρεπε να αποβληθεί ο Μπαρνς για το επικίνδυνο φάουλ πάνω στον Μάτιτς που προκάλεσε την αποβολή του μέσου των Λονδρέζων.




Τα δύο πέναλτι που ζητάει η Τσέλσι



Το επικίνδυνο παίξιμο του Μπαρνς στον Ιβάνοβιτς 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: