moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Oι αποστολες των δυο ομαδων

Oι αποστολες των δυο ομαδων

Η αποστολή για Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/2, 19:30), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Η προπόνηση του Σαββάτου (21/2, 11:00) ήταν η τελευταία πριν από το ματς με τους πράσινους, ενώ σε αυτή δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική. Το "χτίσιμο" του παιχνιδιού από την άμυνα μέχρι την επίθεση, σε συνδυασμό με την σωστή τελική πάσα και το καλό τελείωμα της φάσης, ήταν τα στοιχεία επάνω στα οποία δούλεψε με τους παίκτες του ο Βίτορ Περέιρα.
Στα ιατρικά δεν υπάρχουν προβλήματα, με τον Φουστέρ να κάνει θεραπεία και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Εντινγκά, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι.
Σε σχέση με την αποστολή στην Ουκρανία, στον πρώτο αγώνα με την Ντνίπρο επί ουκρανικού εδάφους (19/2, 2-0), ο Χάρα πήρε τη θέση του Μπενίτες και ο Σαλίνο του Αυλωνίτη. Τόσο ο Χάρα όσο και ο Σαλίνο δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Europa League.
Εκτός του τραυματία Φουστέρ, στην αποστολή για το ντέρμπι της Λεωφόρου δεν βρίσκονται και οι Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Γιαννούλης, Μποτία. Εντύπωση προκαλεί η απόφαση του Περέιρα να συμπεριλάβει στην αποστολή μόλις δύο στόπερ (Σαντάνα, Σιόβα), ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος έμεινε εκτός 18άδας, είχε δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό, στο ματς του πρώτου γύρου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η αποστολή του βαζελα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (22/2, 19:30). Οι δύο εξ αυτών θα "κοπούν" πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μαυρίας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χρ. Δώνης, Κουτρουμπής, Μπούι και Ντίνας. Ο Μπαϊράμι απουσίασε με άδεια από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του, ενώ ο Μπερίσα προπονήθηκε ατομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: