moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Μηπως να στειλουμε και τον Πετρο Μαντουβαλο στον ...Ανακριτη?

 Μηπως να στειλουμε και τον Πετρο Μαντουβαλο στον...Ανακριτη?



Τι εγινε με σας εκει στο SDNA?
Σας ενοχλησε η παρεμβαση του Πετρου Μαντουβαλου στην χτεσινη εκπομπη Αντε γεια με τον Τακη Τσουκαλα και τον Ακη Βαρθαλακη?
Να τον στειλουμε στον Ανακριτη η να του στειλουμε τιποτα μπραβους?
Απαγορευονται και οι πολιτικες παρεμβασεις? και οι φιλικες? και οι οπαδικες?
Απο ποτε πρεπει να μας δινετε και το οκ για το αν και το ποτε θα βγει καποιος πολιτικος να κανει παρεμβαση και να πει ποσο ασχημα ενοιωσε για την ανανδρη αυτη πραξη των θρασυδειλων υποκειμενων που χτυπησαν τον αδελφο μα τον Τακη?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...να και ενας πολιτικος που εχει τα κοτσια να παρει και τηλ σε μια οπαδικη εκπομπη και να πει τα πραγματα με το ονομα τους.
Και ευτυχως δεν ειναι ο μοναδικος...υπαρχουν καποιοι που δεν καπηλευονται απλα το ονομα του Ολυμπιακου για ψηφοθηρια αλλα ειναι γνησιοι Ολυμπιακοι οπως ο Πετρος.
 Και να σας το πω και αλλιως για να την παρετε και πιο καλα χαμπαρι?
ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ  ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑΤΑ...
Αυτος ομως δεν το εκανε...δεν ειπε το ονομα του ,μιλησει σαν οπαδος του Ολυμπιακου γιατι ειναι...και δεν καπηλευτηκε την ιδιοτητα του για να ψηφοθηρησει στον πονο του αδελφου μας Τακη Τσουκαλα...γιατι ο Πετρος δεν ειναι ετσι...ειναι ΚΑΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ,ΚΑΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Και επιμενω τοσο πολυ γιαυτον γιατι τον εχω ζησει πολυ καιρο απο κοντα και ξερω πολλα πραγματα γιαυτον...εγω καλο λογο δεν λεω ευκολα για καποιον...και το ξερουν οσοι με ξερουν καλα.
Μασησατε καλα παντως τωρα που βγηκε και τα ειπε οπως επρεπε ο Μαντουβαλος...γιατι ξερετε οτι δεν χαριζει ο Πετρος...ειναι καλος-καλος αλλα δεν καταλαβαινει Χριστο...
Το μασησατε καλα το αρθρογραφημα πριν το γραψετε γιατι ξερατε τι σας περιμενε αν γραφατε καμμια παπαρια...
Και επειδη στα βαζελο-σχολια ειδα οτι ...τι να μας πει ο Μαντουβαλος για τιμιοτητα...
ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ..Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ...ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΠΑΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ...ΓΚΕ-ΓΚΕ?
Αν δεν ξερετε τι σημαινει..ρωτηστε τον...Ανδρεαδη η τον Σιμιτζογλου η τον Κορεα...
Στο θεμα μας ομως...
Εγω βλεπω πως το θεμα της ανανδρης επιθεσης στον Τακη εχει παρει τετοιες διστασει που εχουν ενοχλησει ακομα και αυτους που δεν τον ηξεραν και ολο αυτο θα γυρισει μπουμερανγκ στο κεφαλι σας.
Ολα εδω πληρωνονται...
Εσεις ομως οταν η δαγκανα της καθαρης και αμολυντης Δικαιοσυνης σας αρπαξει...τοτε δεν θα υπαρχει κανενα βουυμα να σας απαλλαξει και θα πατε στην μπουζου...και δυστυχως για σας...οι Ολυμπιακοι στην φυλακη ειναι οι...περισσοτεροι
Αντε γεια θρασυδειλοι...
Ιδου τι εγραψαν..
Πολιτική παρέμβαση σε Τσουκαλά: «Μην χαίρεστε ρε ελεεινά υποκείμενα» 

Πολιτική παρέμβαση σε Τσουκαλά: «Μην χαίρεστε ρε ελεεινά υποκείμενα» 

«Δεν είναι μόνος ο πρόεδρος, δεν είναι μόνος ο Ολυμπιακός, δεν είσαι μόνος εσύ», είπε στη διάρκεια της εκπομπής του Τάκη Τσουκαλά ένας τηλεθεατής, ο οποίος μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως ήταν ο Πέτρος Μαντούβαλος.  

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά, ο οποίος φαινόταν ξεκάθαρα πως είχε πέσει θύμα άγριας και άνανδρης επίθεσης, ο άνδρας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι ο Μαντούβαλος (περιφερειακός σύμβουλος Αττικής)  δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, αλλά έκανε λόγο για «αισχρή και άνανδρη επίθεση».

Και τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Γίνεται μία αισχρή κίνηση από τότε που υπάρχει η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Η περίφημη Παναθηναϊκή Συμμαχία όταν έκλεισε έδειχνε εσένα, τον Μαρινάκη, τον Κακλαμάνη, εμένα και άλλους. Στοχοποιούσε εδώ και δύο χρόνια η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανθρώπους. Εσείς δεν το έχετε κάνει ποτέ αυτό».

Καταλήγοντας, ο ίδιος άνδρας σημείωσε: «Η οργανωμένη επίθεση στον πρόεδρο έχει μέλλον μικρό. Έρχεται η ώρα των δικαστηρίων. Μην χαίρεστε ρε ελεεινά υποκείμενα με την ταλαιπωρία κανενός. Μην χαίρεστε ακόμα και στο γεγονός να πήγαινε στη φυλακή και να ήταν έτσι η πορεία. Δεν πήγε κανείς φυλακή. Ο πρόεδρος θα είναι παρών. Θα είμαστε κοντά του εμείς και αυτό πάρτε χαμπάρι. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να γονατίσει ούτε δευτερόλεπτο».

Δείτε εδώ την παρέμβαση

Δεν υπάρχουν σχόλια: