moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ένα μετάλλιο ακόμα στο λαιμό τους

Ένα μετάλλιο ακόμα στο λαιμό τους

Ένα μετάλλιο ακόμα στο λαιμό τους!
Μια ακόμα σημαντική διάκριση που αποτελεί προάγγελο για νέες σπουδαίες επιτυχίες στο μέλλον, σημείωσε η Εθνική Νεανίδων στην οποία αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκες» Ιωάννα Σταματοπούλου, Βάσω Πλευρίτου, Μίλβα Καλογεράκου, Σίλια Λογοθέτη, Μαντώ Δουρέκα και Άρτεμις Σαφέτη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 7-8 την Ιταλία στο μικρό τελικό και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε η πολύ καλή παρουσία στη σημαντική αυτή διοργάνωση για τα κορίτσια του Ολυμπιακού που μετείχαν στην «γαλανόλευκη» αποστολή και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. 
 Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιωάννα Σταματοπούλου που με καίριες επεμβάσεις διασφάλισε στη διάρκεια του αγώνα το υπέρ της Εθνικής σκορ ενώ συνολικά η απόδοση όλων των πολιστριών ήταν πολύ καλή. Στους έξι αγώνες που έδωσε η Εθνική ομάδα 13 γκολ -η καθεμία- πέτυχαν η Βάσω Πλευρίτου και η Μίλβα Καλογεράκου, 10 τέρματα σημείωσε η Σίλια Λογοθέτη και από 3 η Μαντώ Δουρέκα και Άρτεμις Σαφέτη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: