moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Έτσι...πάνε Ρίο

Έτσι...πάνε Ρίο

Έτσι...πάνε Ρίο!
Απολύτως επιτυχημένη και άκρως ελπιδοφόρα για το...άμεσο μέλλον ήταν η παρουσία του Σπύρου Γιαννιώτη και της Κέλλυς Αραούζου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαραθώνιας Κολύμβησης της FINA  που διεξάγεται στο Μπάλατον της Ουγγαρίας και αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.
Παράλληλα το πλέον ενθαρρυντικό σημάδι είναι ότι οι δύο κολυμβητές του Ολυμπιακού δεν είναι ξεκούραστοι και βρίσκονται εν μέσω δυνατών προπονήσεων.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο τερματίζοντας δεύτερος στον αγώνα 10χλμ. Ανδρών και η Κέλλυ Αραούζου πέμπτη στα 10χλμ. Γυναικών.
Οι επιδόσεις αυτές τη δεδομένη περίοδο είναι εξαιρετικές εν όψει του παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν που θα διεξαχθεί τέλη Ιουλίου. Εκεί, Γιαννιώτης και Αραούζου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες την οποία εξασφαλίζουν απευθείας οι 10 πρώτοι σε Άνδρες και Γυναίκες. Και θεωρείται δεδομένο ότι με ανάλογες εμφανίσεις θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση για το Ρίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: