moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ετσι γλενταει ο Ολυμπιακος (pics)

Ετσι γλενταει ο Ολυμπιακος (pics)

Ο Ολυμπιακός… τα σπάει (pics)
Αφού έσπασε το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα και πήγε στο Final Four, ο Ολυμπιακός τα… έσπασε στα μπουζούκια. Σχεδόν σύσσωμη η ομάδα σε κέντρο της παραλιακής. Τραγούδησε και ο Πέτγουεϊ.


inner
Σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής (Frangelico) γιόρτασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την πρόκριση στο Final Four μετά την τρίτη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. 
Σχεδόν σύσσωμη η ομάδα λίγες ώρες μετά το θρίαμβο του ΣΕΦ και τους εκεί πανηγυρισμούς ξεφάντωσαν μετά των συντρόφων τους έχοντας και το ελεύθερο από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Α1 το Σαββατοκύριακο.

inner
Ο Βασίλης Σπανούλης (χωρίς την εγκυμονούσα Ολυμπία), ο Γιώργος Πρίντεζης (με τη Βιβή Τσιάμη), ο Βαγγέλης Μάντζαρης (με τον αδερφό του, Αντώνη), ο Μπράιαντ Ντάνστον (με την επίσης παίκτρια Άννα Καβάσιλα), ο Κώστας Σλούκας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο Όλιβερ Λαφαγέτ, ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο Οθέλο Χάντερ, ο Βασίλης Καββαδάς, αλλά και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ διασκέδασαν υπό τα τραγούδια του Χρήστο Χολίδη και του Χρήστου Μενιδιάτη.

inner
Μάλιστα ο «Air Georgia» δεν χάλασε το χατίρι να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει γνωρίζοντας την αποθέωση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: