moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Προχτες δεν τον ειχες στο ΣΚΑΙ καλεσμενο,γιατι δεν του τα ειπες?

Προχτες δεν τον ειχες στο ΣΚΑΙ καλεσμενο,γιατι δεν του τα ειπες?


 Moλις ζητησουν να τον δουν Αλαφουζος και Ασλανιδης  ...τσουπ την αλλη μερα κλεινει το ραντεβου...
Με τον Βαγγελη Μαρινακη τι γινεται? ουτε καν εχεις μιλησει μαζι του ετσι?
Αυτες οι συναντησεις και οι συζητησεις κυριε Κοντονη επρεπε να ειχαν γινει πριν το τελεσιγραφο της FIFA-UEFA  και οχι τωρα που κρεμεται η Δαμοκλειος Σπαθη πανω απο το κεφαλι του Ελληνικου ποδοσφαιρου.
Αλλα ειπαμε...οσο ξερεις εσυ απο ποδοσφαιρο αλλο τοσο ξερω κι εγω απο...Υπουργιλικια.
Τα εκανες μπουρδελο ολα και τωρα η κατασταση εφτασε στο χειλος του γκρεμου.
Οσο γγια σενα ρε Αλαφουζε...τι τρεχεις να πας να τον δεις? προχτες δεν τον ειχες καλεσμενο στο ΣΚΑΙ στην Δικη του ΣΚΑΙ? γιατι δεν εβγαινες εκει φορα παρτιδα να του θεσεις τις αποψεις σου?
Αλλα ειπαμε η επισκεψη σου αυτη ειναι εθημοτυπικη...δεν σε νοιαζει αν θα βγουν εξω απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις οι Ελληνικες ομαδες...ο Ολυμπιακος να παθει ζημια και μονο,αυτο ειναι το ζητουμενο.
Ιδου και η ειδηση της συναντησης

Μιλάει με Αλαφούζο, Ασλανίδη ο Κοντονής

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, θα έχει σήμερα ο Σταύρος Κοντονής. Αύριο θα συναντηθεί με εκείνον της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη, ο υφυπουργός αθλητισμού.

Μιλάει με Αλαφούζο, Ασλανίδη ο Κοντονής

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει το ενδεχόμενο «Grexit» στους συλλόγους που διεκδικούν ένα εισιτήριο την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός.
Για αυτό τον λόγο αναμένεται να συναντηθούν σήμερα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος, με τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος θα τον ενημερώσει για όλα τα θέματα που υπάρχουν προς συζήτηση με την UEFA και τη FIFA.
Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στις 12 στο μεσημέρι στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, ο οποίος αύριο (στις 13:30) θα υποδεχθεί τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη.
Και οι δύο συναντήσεις με τον κ. Κοντονή θα γίνουν κατόπιν αιτήματος των κ.κ. Αλαφούζου και Ασλανίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: